מבזקים +
תל אביב 27°c
באר שבע 25°c
חיפה 23°c
ירושלים 20°c
בית שמש 22°c
בני ברק 31°c
אשדוד 27°c
כ"א חשון התשפ"ה | 22.11.2024
תל אביב 27°c
באר שבע 25°c
חיפה 23°c
ירושלים 20°c
בית שמש 22°c
בני ברק 31°c
אשדוד 27°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

מתכון לעוגת טריקולד מושלמת

רוצים להפתיע את יקירכם? קבלו מתכון יוקרתי ומרשים לעוגת מוס מושחתת וטעימה בטירוף, עוגת טריקולד המורכבת משלושה שכבות של מוס בגוונים שונים המעניקים טעם ויופי לעוגה חלבית מושלמת

מתכון לעוגת טריקולד מושלמת
עוגת טריקולד מושלמת צילום: מירב מלכה

מתכון לעוגת טריקולד מושלמת / מירב מלכה

המצרכים לעוגת טריקולד מושלמת:

לשכבה הראשונה:

  • 500 מ"ל שמנת מתוקה
  • 200 גרם שוקולד מריר
  • 3 כפות ג'לטין מעורבבות עם כף וחצי מים.
  • 3 כפות גבינת שמנת

לשכבה השניה:

  • 500 מ"ל שמנת מתוקה
  • 200 גרם שוקולד חלב
  • 3 כפות ג'לטין מעורבבות עם כף וחצי מים.
  • 3 כפות גבינת שמנת

לשכבה השלישית:

  • 500 מ"ל שמנת מתוקה
  • 200 גרם שוקולד לבן.
  • 3 כפות ג'לטין מעורבבות עם כף וחצי מים
  • 3 כפות גבינת שמנת

לציפוי:

  • 100 גרם שוקולד מריר
  • 100 מ"ל שמנת מתוקה

אופן ההכנה לעוגת טריקולד מושלמת:

השכבה הראשונה:

  1. מקציפים 400 מ"ל שמנת מתוקה למרקם יוגורט.
  2. בסיר ממיסים 100 מ"ל שמנת מתוקה עם 200 גרם שוקולד מריר
  3. מוסיפים את הג'לטין המעורבב עם המים ומערבבים היטב
  4. מצננים הייטב את תערובת השוקולד ומערבבים באיטיות בתנועות קיפול יחד עם הקצפת עד לאיחוד.
  5. מוסיפים 3 כפות גבינת שמנת ומערבבים שוב באיטיות עד לאיחוד.
  6. שופכים לרינג עגול ומשטחים היטב
  7. מכניסים למקפיא למשך שעה עד להתייצבות מלאה.

הכנת השכבה השניה:

  1. מקציפים 400 מ"ל שמנת מתוקה למרקם יוגורט.
  2. בסיר ממיסים 100 מ"ל שמנת מתוקה עם 200 גרם שוקולד חלב
  3. מוסיפים את הג'לטין המעורבב עם המים ומערבבים היטב
  4. מצננים הייטב את תערובת השוקולד ומערבבים באיטיות בתנועות קיפול יחד עם הקצפת עד לאיחוד.
  5. מוסיפים 3 כפות גבינת שמנת ומערבבים שוב באיטיות עד לאיחוד.
  6. שופכים על השכבה הראשונה ומשטחים היטב
  7. מכניסים למקפיא למשך שעה עד להתייצבות מלאה.

הכנת השכבה השלישית:

  1. מקציפים 400 מ"ל שמנת מתוקה למרקם יוגורט.
  2. בסיר ממיסים 100 מ"ל שמנת מתוקה עם 200 גרם שוקולד לבן
  3. מוסיפים את הג'לטין המעורבב עם המים ומערבבים היטב
  4. מצננים הייטב את תערובת השוקולד ומערבבים באיטיות בתנועות קיפול יחד עם הקצפת עד לאיחוד.
  5. מוסיפים 3 כפות גבינת שמנת ומערבבים שוב באיטיות עד לאיחוד.
  6. שופכים על השכבה השניה ומשטחים היטב
  7. מכניסים למקפיא למשך שעה עד להתייצבות מלאה.

הכנת הציפוי:

  1. ממיסים 100 גרם שוקולד מריר עם 100 מ"ל שמנת מתוקה
  2. שופכים מעל השכבה השלישית ומכניסים להקפאה עד להתייצבות.

בהצלחה רבה ובתאבון

 

בחדרי חרדים

 צבע אדום

art