מבזקים +
תל אביב 24°c
באר שבע 22°c
חיפה 23°c
ירושלים 20°c
בית שמש 20°c
בני ברק 26°c
אשדוד 24°c
י"ג תשרי התשפ"ה | 15.10.2024
תל אביב 24°c
באר שבע 22°c
חיפה 23°c
ירושלים 20°c
בית שמש 20°c
בני ברק 26°c
אשדוד 24°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

מתכון לרולדת שוקולד וקרם אוראו

רולדת שוקולד מוצלחת וטעימה הממולאת בקרם חלבי עם עוגיות אוראו המעניקות את הטעם והמראה המושלם לקינוח חגיגי חלבי

מתכון לרולדת שוקולד וקרם אוראו
רולדת שוקולד וקרם אוראו צילום: freepik

מתכון לרולדת שוקולד וקרם אוראו

המצרכים לרולדת שוקולד וקרם אוראו:

לרולדת שוקולד:

  • 4 ביצים
  • 1/2 כוס סוכר
  • 1/2 כוס קמח
  • 1/4 כוס קקאו
  • 1 אבקת אפיה
  • קורט מלח

לקרם:

  • 5 מיכל שמנת מתוקה
  • 1/2 כוס סוכר
  • 1/3 כוס חלב
  • 4 כפות פודינג ווניל
  • 8 עוגיות אוראו טחונות גס

לזיגוג שוקולד:

  • שוקולד לבן מומס

אופן ההכנה לרולדת שוקולד וקרם אוראו:

  1. מקציפים את הביצים והסוכר עד לקבלת קצף יציב
  2. מוסיפים את הקמח והקקאו ומתחילים להקציף באיטיות עד לקבלת מרקם אחיד
  3. תוך הקצפה מוסיפים גם את אבקת האפייה וקורט מלח ומקציפים עד לקבלת בלילה חלקה.
  4. (מי שאוהב ניתן להוסיף אגוזים גרוסים או טחונים)
  5. מעבירים לתבנית גדולה מרופדת בנייר אפייה משומן.
  6. מכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות ואופים במשך כ12 דקות עד לאפייה מלאה.
  7. מוציאים, מגלגלים את הרולדה יחד עם נייר האפייה ומצננים היטב.

הכנת קרם אוראו:

  1. בקערה, מקציפים את השמנת המתוקה יחד עם הסוכר, החלב והפודינג עד לקבלת קרם אחיד ויציב.
  2. מוסיפים את העוגיות הגרוסות ומערבבים באיטיות עד לאיחוד.

הרכבת הרולדה:

  1. פותחים את הרולדה המגולגלת ומשטחים את קרם העוגיות.
  2. מגלגלים לרולדה בזהירות ומניחים על מגש.
  3. מזלפים פסים של שוקולד לבן מלמעלה ומכניסים להקפאה עד להגשה.
  4. מוציאים כ15 דקות לפני ההגשה.

בהצלחה רבה ובתאבון

בחדרי חרדים

 צבע אדום

art