׳ערוץ 12׳: חמישה מאנשי לשכת בן גביר נחקרים כעת בפרשת חלוקת הנשקים.
מתכון לכבד עם רצועות בצל מקורמלות
מחפשים תוספת בשרית מושלמת והכי טעימה שיש? קבלו מתכון לכבד עם רצועות בצל מקורמלות, שמתבשלות יחד ברוטב סילאן ויין, מה שמעניק תבשיל עסיסי ומלא טעם
מתכון לכבד עם רצועות בצל מקורמלות / אתי זוהר
המצרכים לכבד עם רצועות בצל מקורמלות :
- 1 ק"ג כבד עוף צלוי
- 3 בצלים חתוכים לרצועות
- 1 כף סילאן
- מלח
- פלפל שחור גרוס
- פפריקה כורכום
- פלפל שטה גרוסה
- 2 כפות יין תירוש
אופן ההכנה לכבד עם רצועות בצל מקורמלות :
- בסיר שטוח מטגנים בצל עד להזהבה
- מוסיפים את הסילאן וממשיכים לטגן את הבצל והסילאן עד שהבצל נהיה בצבע קרמל
- מוסיפים רבע כפית כורכום, מעט פלפל שחור גרוס ומעט שטה גרוסה
- מוסיפים בעדינות את הכבדים הצלויים והופכים בעדינות לצד השני למספר דקות שהכבד יתחמם היטב מכל הכיוונים.
- מוסיפים 2 כפות יין תירוש וממשיכים לבשל על אש בינונית כמה דקות לצמצום קל של הרוטב
- הופכים פעם אחת לצד השני ממש בעדינות וזה מוכן.
בהצלחה רבה ובתאבון