׳ערוץ 12׳: חמישה מאנשי לשכת בן גביר נחקרים כעת בפרשת חלוקת הנשקים.
מתכון לפשטידת אפרסקים ממכרת בציפוי קורנפלקס
מחפשים מתכון מקורי וחדש לפשטידה ממכרת וטעימה במיוחד? קבלו מתכון לפשטידת אפרסקים ואטריות המצופה בקרמל קורנפלקס משגע, יחד תקבלו מנת פתיחה יוקרתית ומוצלחת
מתכון לפשטידת אפרסקים ממכרת בציפוי קורנפלקס / אפרת ושדי
המצרכים לפשטידת אפרסקים ממכרת בציפוי קורנפלקס:
- 2 חב' אטריות רחבות
- 1 קופסת אפרסק משומר (הקופסא הגדולה)
- 6 ביצים
- 500 מ"ל קצפת צמחית במתיקות מעודנת
- 3 שקיות סוכר וניל
- 1 כוס סוכר
- מלח
- פלפל לבן
לציפוי:
- 6 כוסות קורנפלקס (ח"פ קר)
- 1 חב' מרגרינה
- 2 כוסות סוכר
אופן ההכנה לפשטידת אפרסקים ממכרת בציפוי קורנפלקס:
- מבשלים את האטריות לפי הוראות היצרן, שוטפים היטב ומסננים
- מכניסים את האטריות לקערה ומוסיפים את יתר המצרכים
- מערבבים היטב ומעבירים לתבנית בגודל הרצוי (אפשר במאפינס)
הכנת הציפוי:
- מניחים במחבת את המרגרינה והסוכר ומחממים על האש תוך ערבוב תמידי עד להיווצרות קרמל בהיר, מכבים מיד את האש.
- שופכים את הכרמל על הקורנפלקס ומערבבים היטב בכדי שלא יווצרו גושים.
- ממתינים לקירור של הקורנפלקס ומניחים מעל הפשטידה.
- מכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות למשך 30 דקות עד לאפייה מלאה.
- מגישים ומתענגים.
בהצלחה רבה ובתאבון