עוד מ׳ידיעות׳: הגורם הביטחוני הבכיר טוען: ״אנחנו כעת יותר קרובים לעסקת חטופים ממה שהיינו מאז הפעימה הראשונה לפני שנה״.
מתכון לקיפודי קדאיף במילוי קרם גבינה
שערות קדאיף מצופים בחמאה וסוכר ומוגשים במילוי של קרם גבינה משובח מעניקים לכם קינוח חלבי טעים וקל להכנה
מתכון לקיפודי קדאיף במילוי קרם גבינה / מירב מלכה
המצרכים לקיפודי קדאיף במילוי קרם גבינה:
- 1 חבילת שערות קדאיף
- 200 גרם חמאה
- 100 גרם אבקת סוכר
לקרם גבינה:
- 250 מל שמנת מתוקה
- 1/2 כוס חלב
- 4 כפות פודינג וניל
- 1 גבינת שמנת נפוליון
- 2 שקיות סוכר וניל
אופן ההכנה לקיפודי קדאיף במילוי קרם גבינה:
הכנת שערות קדאיף:
- ממיסים את החמאה יחד עם אבקת הסוכר ומערבבים היטב
- מוסיפים לתערובת החמאה והסוכר את שערות הקדאיף (מכניסים פנימה כמה שנכנס ולא יותר מידי, יש לשים לב שהכל מצופה בחמאה)
- על תבנית מרופדת בנייר אפייה מסדרים עיגולים משערות הקדאיף (ניתן לאפות במאפינס העיגולים יוצאים יותר מדויקים)
- מכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות ואופים במשך כ 10 דקות עד להשחמה נאה.
הכנת קרם גבינה:
- מקציפים את השמנת המתוקה עם החלב והפודינג וניל עד לקבלת קצף יציב
- מוסיפים לקצפת את גבינת השמנת והסוכר וניל ומערבבים בתנועות קיפול עד לקבלת קרם חלק ואחיד.
הרכבת הקינוח:
- לוקחים עיגול קדאיף ומזלפים עליו מקרם הגבינה
- מניחים מעל עיגול קדאיף נוסף ומגישים.
בהצלחה רבה ובתאבון.