מבזקים +
תל אביב 26°c
באר שבע 23°c
חיפה 21°c
ירושלים 19°c
בית שמש 22°c
בני ברק 32°c
אשדוד 26°c
כ"א חשון התשפ"ה | 22.11.2024
תל אביב 26°c
באר שבע 23°c
חיפה 21°c
ירושלים 19°c
בית שמש 22°c
בני ברק 32°c
אשדוד 26°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

מתכון לשווארמה דג ובצל מטוגן קריספי וטעים בטירוף

מתכון מושלם לשווארמה דגים בשדרוג נהדר, עם טבעות בצל מטוגן קריספי ומיוחד שיעניק לכם יוקרה לארוחת דגים חגיגית

מתכון לשווארמה דג ובצל מטוגן קריספי וטעים בטירוף
שווארמה דג ובצל מטוגן קריספי וטעים בטירוף צילום: נועם זיגדון

מתכון לשווארמה דג ובצל מטוגן קריספי וטעים בטירוף / נועם זיגדון

המצרכים לשווארמה דג ובצל מטוגן קריספי וטעים בטירוף:

לשווארמה דגים:

  • 5 דגי מושט ללא עור פרוס לרצועות
  • 2 בצלים גדולים פרוסים לרצועות דקות
  • ½ צרור כוסברה קצוצה
  • 1 כף תבלין שוארמה
  • ¼ כפית כורכום
  • ¼ כפית פלפל שחור
  • 4 שיני שום כתוש
  • 1 כפית כמון
  • 4 כפות שמן
  • 1 כפית מלח

לבצל מטוגן קריספי:

  • 2 בצלים חצויים ופרוסים
  • 2 כפות קמח
  • 1 כף קורנפלור
  • ½ כף פפריקה
  • מעט מלח
  • ¼ כפית פלפל שחור
  • ¼ כפית שום יבש
  • 2-3 כפות מים או שמן

אופן ההכנה לשווארמה דג ובצל מטוגן קריספי וטעים בטירוף:

הכנת שווארמה דגים:

  1. מחממים סיר רחב עם מעט שמן ומטגנים את הבצל עד להשחמה
  2. מוסיפים את התבלינים ומערבבים מספר דקות
  3. מוסיפים את הרצועות דג והכוסברה הקצוצה ומטגנים במשך כרבע שעה עד שמשחים והנוזלים מצטמצמים

הכנת בצל מטוגן קריספי:

  1. בקערה מערבבים את כל המצרכים מלבד הבצל עד לקבלת גלילה אחידה.
  2. מוסיפים את הבצל ומערבבים היטב
  3. מטגנים את הבצל בשמן עמוק עד להשחמה ומוציאים
  4. מגישים על שווארמה דגים ומתענגים

בהצלחה רבה ובתאבון

קרדיט מתכון בצל מטוגן: מורן תורג'מן

בחדרי חרדים

 צבע אדום

art