מבזקים +
תל אביב 24°c
באר שבע 22°c
חיפה 23°c
ירושלים 21°c
בית שמש 21°c
בני ברק 27°c
אשדוד 24°c
י"ג תשרי התשפ"ה | 15.10.2024
תל אביב 24°c
באר שבע 22°c
חיפה 23°c
ירושלים 21°c
בית שמש 21°c
בני ברק 27°c
אשדוד 24°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

מתכון לדגי סלמון ססגוני וצבעוני

מתכון לדגי סלמון ברוטב סלסה משגע והכי טעים שיש, קל להכנה ומהיר, ישדרג לכם את סעודת השבת ויעניק טעם חגיגי יותר

מתכון לדגי סלמון ססגוני וצבעוני
דג סלומון ססגוני וצבעוני צילום: אתי זוהר

מתכון לדגי סלמון ססגוני וצבעוני / אתי זוהר

המצרכים לדגי סלמון ססגוני וצבעוני:

  • 6 מנות דג סלומון שטופים היטב
  • 1 עגבנייה חתוכה לפרוסות
  • 1/4 כוס שמן זית (אם יש צורך מוסיפים עוד מעט)
  • מעט מלח
  • פלפל שחור גרוס
  • 1/4 כפית כורכום
  • 1/4 כפית פפריקה
  • מעט כוסברה קצוצה
  • 1 כף טריאקי  או רוטב צילי
  • 3 שיני שום קצוצות
  • פלפל שטה גרוס מעט (לחריפות פיקנטית)
  • 3 פלפלים מתוקים צבעוניים חתוכים לקוביות קטנות

אופן ההכנה לדגי סלמון ססגוני וצבעוני:

  1. בתבנית, מסדרים את פרוסות העגבנייה ומעליהם מניחים את נתחי הסלומון
  2. בקערה, מכניסים את יתר המצרכים לפי הסדר ומערבבים היטב עד לקבלת סלסה אחידה
  3. מורחים את הסלסה מעל הדגים ומכניסים לנינג'ה או לתנור שחומם מראש על 200 מעלות ואופים כ 12 עד 15 דקות או עד להזהבה.

בהצלחה רבה ובתאבון

בחדרי חרדים

 צבע אדום

art