מבזקים +
תל אביב 27°c
באר שבע 25°c
חיפה 23°c
ירושלים 20°c
בית שמש 22°c
בני ברק 31°c
אשדוד 27°c
כ"א חשון התשפ"ה | 22.11.2024
תל אביב 27°c
באר שבע 25°c
חיפה 23°c
ירושלים 20°c
בית שמש 22°c
בני ברק 31°c
אשדוד 27°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

מתכון לעוף עם דלעת ברוטב פיקנטי

תבשיל עופות עם קוביות דלעת המתבשלים ברוטב פיקנטי ומשובח מעניק לכם תוספת נהדרת למנה עיקרית מוצלחת

מתכון לעוף עם דלעת ברוטב פיקנטי
עוף עם דלעת ברוטב פיקנטי צילום: נועם זיגדון

מתכון לעוף עם דלעת ברוטב פיקנטי / נועם זיגדון

המצרכים לעוף עם דלעת ברוטב פיקנטי:

  • 4 כרעיים מחולקים
  • 1 ק"ג דלעת חתוכה לקביות
  • 1 בצל גדול קצוץ
  • 1 כף רסק  
  • 3 גבעולי סלרי כולל העלים
  • ½ פלפל ירוק חריף
  • 3 שיני שום
  • ½ 1 כוסות מים
  • 1 כף פפריקה מתוקה
  • ½ כפית כורכום
  • ½ כפית כמון
  • ¼ כפית פלפל שחור
  • ½ כף אבקת מרק
  • ½ כף שטוחה מלח
  • ¼ כוס שמן

אופן הכנה לעוף עם דלעת ברוטב פיקנטי:

  1. מטגנים את הבצל עם שמן עד לשקיפות
  2. מוסיפים השום והפלפל חריף ומחממים מעט
  3. מוסיפים את התבלינים והרסק ומבשלים במשך כדקה
  4. מוסיפים ½ כוס מים
  5. מסדרים את העופות ומטגנים משני צדדים
  6. מוסיפים את הדלעת והכרפס וכוס מים נוספת
  7. מביאים לרתיחה מנמיכים את האש ומבשלים על אש נמוכה במשך כשעה  

בהצלחה רבה ובתאבון

בחדרי חרדים

 צבע אדום

art