עמית סגל: בניגוד לדברי הבכיר האמריקני - לא תהיה הפסקת אש בתוך שעות.
הטרנד החדש: מתכון לספגטי פנקייק וגרגירי רימון בזילוף מייפל
מחפשים רעיון למאכל אהוב למוצ"ש? קבלו את הטרנד החדש של ספגטי פנקייק מושלם בשדרוג של גרגירי רימון המוסיפים טעם ומראה חגיגי יותר למנה חלבית מיוחדת
מתכון לספגטי פנקייק וגרגירי רימון בזילוף מייפל / מירב מלכה
המצרכים לספגטי פנקייק וגרגירי רימון בזילוף מייפל:
- 1 כוס חלב
- 1/4 כוס סוכר
- 3 ביצים
- 2 כוסות קמח
- 1 שקית אבקת אפיה
לטיגון:
- חמאה
להגשה:
- סירופ מייפל
- אבקת סוכר
- גרגירי רימון
אופן ההכנה לספגטי פנקייק וגרגירי רימון בזילוף מייפל:
- בקערה, מערבבים היטב חלב עם סוכר וביצים עד לאיחוד
- מוסיפים את הקמח ואבקת האפייה ומערבבים היטב עד לאיחוד וקבלת בלילה חלקה וללא גושים
- במידה וזה סמיך מידי מוסיפים חלב ואם דליל מידי מוסיפים קמח (צריך לצאת במרקם כמו של קטשופ)
אופן הטיגון:
- מעבירים את הבלילה החלקה לבקבוק לחיצה
- משמנים מחבת עם חמאה ומזלפים פסים לאורך המחבת
- מטגנים עד להשחמה והופכים את הפסים
- מטגנים מהצד השני מספר שניות ומוציאים לצלחת
- מוסיפים גרגירי רימון, מזלפים סירופ מייפל ומפזרים מעט אבקת סוכר
- מגישים ומתענגים
בהצלחה רבה ובתאבון