מבזקים +
תל אביב 24°c
באר שבע 22°c
חיפה 23°c
ירושלים 21°c
בית שמש 20°c
בני ברק 27°c
אשדוד 24°c
י"ג תשרי התשפ"ה | 15.10.2024
תל אביב 24°c
באר שבע 22°c
חיפה 23°c
ירושלים 21°c
בית שמש 20°c
בני ברק 27°c
אשדוד 24°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

מתכון לגלילות חציל וקישואים במילוי גבינת פטה עיזים

מנה חלבית מושלמת וטעימה במיוחד, מתכון לגלילות חצילים וקישואים הממולאות בתערובת גבינות ופסטו ומוגשות עם ירק קצוץ ועגבניות שרי המעניקים את הטעם המושלם למנה חלבית הולמת

מתכון לגלילות חציל וקישואים במילוי גבינת פטה עיזים
גלילות חציל וקישוא במילוי גבינת פטה עיזים צילום: אפרת ושדי

מתכון לגלילות חציל וקישואים במילוי גבינת פטה עיזים / אפרת ושדי

המצרכים לגלילות חציל וקישואים במילוי גבינת פטה עיזים:

  • 1 חציל גדול חתוך לפרוסות בעובי חצי ס"מ
  • 2 קישואים חתוכים לפרוסות בעובי חצי ס"מ
  • שמן זית
  • קורט מלח
  • קורט פלפל שחור גרוס

למילוי:

  • 150 גר' גבינת פטה עיזים
  • 2 כפות פסטו
  • אגוזי מלך קצוצים
  • קורט מלח
  • קורט פלפל שחור
  • גבינה צהובה מגורדת

להגשה:

  • פטרוזיליה קצוצה
  • עגבניות שרי חצויות

אופן ההכנה לגלילות חציל וקישואים במילוי גבינת פטה עיזים:

הכנת הגלילות. קרדיט: אפרת ושדי

  1. בתבנית מרופדת בנייר אפייה מניחים את פרוסות החציל והקישואים ומעל מזלפים שמן זית ומפזרים מלח ופלפל שחור
  2. מכניסים לתנור שחומם מראש על 200 מעלות ואופים עד להשחמה

הכנת המילוי:

  1. בקערה מכניסים את כל מצרכי המילוי ומערבבים היטב עד לאיחוד.

הרכבת הגלילות:

  1. על פרוסות החציל והקישואים מניחים מתערובת הגבינה ומגלגלים לרול.
  2. מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפיה ומפזרים מעל גבינה צהובה מגורדת
  3. מכניסים שוב לתנור למשך 5 דקות עד להמסה של הגבינה צהובה.
  4. מוציאים מהתנור, מניחים כל גלילה על צלחת הגשה ומעליה מפזרים פטרוזיליה קצוצה ועגבניות שרי

בהצלחה רבה ובתאבון

בחדרי חרדים

 צבע אדום

art