מבזקים +
תל אביב 27°c
באר שבע 25°c
חיפה 23°c
ירושלים 20°c
בית שמש 22°c
בני ברק 31°c
אשדוד 27°c
כ"א חשון התשפ"ה | 22.11.2024
תל אביב 27°c
באר שבע 25°c
חיפה 23°c
ירושלים 20°c
בית שמש 22°c
בני ברק 31°c
אשדוד 27°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

מתכון לפיצות אישיות במילוי חזה עוף וחומוס

מתכון למאפה בשרי וטעים, פיצות אישיות במילוי של תערובת חזה עוף עם בצל וגרגירי חומוס המתבשלים במגוון תבלינים ומעניקים טעם נהדר לארוחה בשרית מוצלחת

מתכון לפיצות אישיות במילוי חזה עוף וחומוס
פיצות במילוי חזה עוף וחומוס צילום: ורד כהן

מתכון לפיצות אישיות במילוי חזה עוף וחומוס / המתכונים של ורד כהן

המצרכים לפיצות אישיות במילוי חזה עוף וחומוס:

לבצק:

  • 1 ק"ג קמח
  • 4 כפות סוכר
  • 1 כפית מלח
  • 2 כפות שמרים יבשים
  • 1/2 כוס שמן זית (אפשר רגיל)
  • 1 ביצה
  • 3 כוסות מים פושרים

למילוי:

  • 1 בצל קצוץ
  • חזה עוף חתוך לקוביות
  • 2 שיני שום קצוצות
  • 1 כפית מלח
  • פלפל שחור
  • כמון
  • צ'ילי גרוס
  • מרק עוף
  • כורכום
  • פפריקה מתוקה
  • 1 קופסא חומוס גרגירים
  • חופן כוסברה קצוצה
  • 1 כוס מים רותחים

אופן ההכנה לפיצות אישיות במילוי חזה עוף וחומוס:

הכנת הבצק:

  1. בקערה, מערבבים היטב את כל מצרכי הבצק (אפשר במיקסר) את המים מוסיפים בהדרגה עד לקבלת בצק מעט דביק (לא לפחד זה מעולה)
  2. לשים היטב את הבצק, מכסים בניילון ומגבת ומתפיחים במשך שעה.

הכנת המילוי:

  1. מחממים סיר עם מעט שמן ומטגנים את הבצל עד להשחמה
  2. מוסיפים את קוביות חזה העוף והתבלינים ומערבבים היטב
  3. מוסיפים את יתר המצרכים ומקפיצים היטב
  4. מבשלים עד לצמצום הנוזלים ומכבים את האש

הכנת הפיציות:

  1. יוצרים פיתות קטנות מהבצק ומרססים אותן במעט שמן זית
  2. מניחים עליהן כף מתערובת המילוי ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה
  3. מכניסים לתנור שחומם מראש על 250 מעלות במצב טורבו ואופים עד להשחמה נאה.

בהצלחה רבה ובתאבון

בחדרי חרדים

 צבע אדום

art