מתכוננים לחורף: מתכון למרק כתום מלא כל טוב

מתכוננים לחורף? קבלו מתכון למרק כתום וטעים המלא בכל טוב, בהגשה עם קרוטונים או שקדי מרק תקבלו מנה משובחת ומלאת עניין

מתכוננים לחורף: מתכון למרק כתום מלא כל טוב
מרק כתום צילום: נועם זיגדון

מתכון למרק כתום / נועם זיגדון

המצרכים למרק כתום:

  • 2 בטטות
  • 1 בצל גדול
  • 1 תפוח אדמה
  • ½ ק"ג דלעת
  • 2 גבעולים כרפס
  • 3-4 גזרים
  • 3-4 שיני שום
  • 1/2 כף מרק עוף
  • ¼ כף אגוז מוסקט
  • ¼ פלפל שחור
  • ½ כף מלח
  • 4 כפות שמן

אופן ההכנה למרק כתום:

  1. קולפים וחותכים לרבעים את כל הירקות
  2. מחממים סיר עם מעט שמן ומטגנים את הבצל עד לשקיפות
  3. מוסיפים את יתרת הירקות ומטגנים אותן 2-3 דקות
  4. מוסיפים מים עד לכיסוי הירקות
  5. מביאים לרתיחה ומתבלים, מבשלים עד לריכוך הירקות.
  6. מקררים וטוחנים את המרק במעבד מזון או בבלנדר מוט
  7. מגישים עם קרוטונים או שקדי מרק ומתענגים

באהבה נועם זיגדון

בחדרי חרדים

 צבע אדום

art