מבזקים +
תל אביב 27°c
באר שבע 25°c
חיפה 23°c
ירושלים 20°c
בית שמש 22°c
בני ברק 31°c
אשדוד 27°c
כ"א חשון התשפ"ה | 22.11.2024
תל אביב 27°c
באר שבע 25°c
חיפה 23°c
ירושלים 20°c
בית שמש 22°c
בני ברק 31°c
אשדוד 27°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

קל להכנה: מתכון לדג סלמון ברוטב עגבניות, שמן זית ושום

מתכון קל להכנה של דגי סלמון הנאפים בתנור ברוטב עסיסי עם ירק קצוץ וגרגירי חומוס, יוצרים יחד מנת פתיחה מושלמת 

קל להכנה: מתכון לדג סלמון ברוטב עגבניות, שמן זית ושום
דגי סלמון ברוטב עגבניות צילום: שולמית שחר

 מתכון לדג סלמון ברוטב עגבניות, שמן זית ושום / שולמית שחר

המצרכים לדג סלמון ברוטב עגבניות, שמן זית ושום:

מידות אוניברסליות

  • נתח שלם של דג סלמון (1.5 קילו)
  • 1 קופסת שימורים של חומוס ענק מושרה ומבושל
  • 3/4 כוס רוטב לדג (עגבניות, שמן זית ושום של אוסם)
  • 1/3 כוס שמן
  • 1/2 חבילת פטרוזיליה קצוצה
  • 1/2 כפית פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה לדג סלמון ברוטב עגבניות, שמן זית ושום:

  1. מקלפים את העור של הדג וחותכים אותו לרצועות
  2. שוטפים אותו היטב ומסננים אותו במסננת
  3. שוטפים את החומוס ומסננים אותו מהנוזלים
  4. מניחים בתבנית מעל גבי נייר אפיה את הדגים ומפזרים מעליהם את החומוס
  5. מערבבים בקערית את מצרכי התיבול ומורחים היטב את הדגים (ממליצה להשאיר את התבנית בתנור במשך כשעה לפני שמפעילים אותו)
  6. אופים את הדגים בחום של 200 מעלות כ30 דקות

בהצלחה רבה ובתאבון.

בחדרי חרדים

 צבע אדום

art