מבזקים +
תל אביב 27°c
באר שבע 23°c
חיפה 23°c
ירושלים 22°c
בית שמש 25°c
בני ברק 0°c
אשדוד 25°c
י"ב תשרי התשפ"ה | 14.10.2024
תל אביב 27°c
באר שבע 23°c
חיפה 23°c
ירושלים 22°c
בית שמש 25°c
בני ברק 0°c
אשדוד 25°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

מתכון לדגי מושט בטמפורה בשילוב ירק קצוץ

קצת לגוון: מתכון נהדר לדגי מושט בטמפורה עם ירק קצוץ ומגוון תבליני הבית, מטוגנים בשמן עמוק ומגישים לכם מנה מצויינת וטעימה

מתכון לדגי מושט בטמפורה בשילוב ירק קצוץ
דגים בטמפורה צילום: אתי זוהר

מתכון לדגי מושט בטמפורה בשילוב ירק קצוץ / אתי זוהר

המצרכים לדגי מושט בטמפורה בשילוב ירק קצוץ:

  • דגי מושט לפי כמות הסועדים
  • קמח (לציפוי)
  • שמן לטיגון

לטמפורה:

  • 1 כוס קמח
  • כמון
  • פלפל שחור גרוס
  • מעט צילי חריף
  • מלח
  • שום גבישי
  • 1 כוס סודה מוגזת
  • מעט פטרוזיליה קצוצה
  • גריל עוף

אופן ההכנה לדגי מושט בטמפורה בשילוב ירק קצוץ:

  1. בקערה מערבבים היטב את מצרכי הטמפורה עד לקבלת מרקם כמו טחינה
  2. חותכים כל דג לשניים ומשרים בלימון ומלח במשך כשעה.
  3. שוטפים היטב את הדגים ומנגבים
  4. טובלים כל חתיכה של דג בקמח ולאח"מ בטמפורה
  5. מטגנים בשמן עמוק עד להשחמה נאה

בהצלחה רבה ובתאבון

בחדרי חרדים

 צבע אדום

art