מבזקים +
תל אביב 15°c
באר שבע 12°c
חיפה 15°c
ירושלים 9°c
בית שמש 11°c
בני ברק 33°c
אשדוד 15°c
כ"ד חשון התשפ"ה | 25.11.2024
תל אביב 15°c
באר שבע 12°c
חיפה 15°c
ירושלים 9°c
בית שמש 11°c
בני ברק 33°c
אשדוד 15°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

מתכון לסושי לוטוס בזילוף שוקולד לבן ואגוזי פקאן

קינוח חגיגי וחלבי שניתן להמיר בקלות לפרווה, מתכון לרולדת סושי מושלמת, במלית של קרם וניל ובזילוף של שוקולד לבן ושברי אגוזי פקאן מסוכרים, שילוב מנצח המעניק לכם קינוח שחיתות טעים במיוחד

מתכון לסושי לוטוס בזילוף שוקולד לבן ואגוזי פקאן
רולדת לוטוס בזילוף שוקולד לבן צילום: אתי זוהר

מתכון לסושי לוטוס בזילוף שוקולד לבן ואגוזי פקאן / אתי זוהר

המצרכים לסושי לוטוס בזילוף שוקולד לבן ואגוזי פקאן:

לבסיס לוטוס:

  • 350 גרם עוגיות לוטוס מפוררות
  • 5 כפות ממרח לוטוס מומס
  • 1 מיכל שמנת מתוקה (250 מ"ל)

לקרם וניל:

  • 1 מיכל שמנת מתוקה (250 מ"ל)
  • 1 כוס חלב
  • 1 חב' פודינג וניל (3 כפות גדושות)
  • 1 כפית תמצית וניל

לזילוף:

  • שוקולד לבן מומס
  • שברי אגוזי פקאן מסוכרים

אופן ההכנה לסושי לוטוס בזילוף שוקולד לבן ואגוזי פקאן:

הכנת בסיס לוטוס:

  1. בקערה מכניסים את כל מרכיבי הבסיס ומערבבים היטב עד לקבלת בצק לוטוס אחיד
  2. מניחים בצד למשך 10 דקות עד להתייצבות של הבצק.

הכנת קרם וניל:

  1. מקציפים את השמנת המתוקה יחד עם יתר המצרכים עד לקבלת קצף יציב וחלק.
  2. מעבירים את הקרם לשקית זילוף.

הרכבת הסושי:

  1. על תבנית מרופדת בנייר אפייה משטחים הייטב את בצק הלוטוס
  2. מזלפים פס רחב מקרם הוניל ומגלגלים לרולדה
  3. מכניסים למקפיא למשך כשעתיים עד להתייצבות מלאה.
  4. מזלפים על הרולדה את השוקולד הלבן ומפזרים עליו שברי אגוזי פקאן מסוכרים.
  5. שומרים בקירור או בהקפאה עד להגשה.
  6. בהגשה פורסים את הרולדה לעיגולים ומגישים

הערה: לקבלת רולדה פרווה ניתן להמיר את השמנת המתוקה בקצפת צמחית ומוותרים על החלב.

בהצלחה רבה ובתאבון

בחדרי חרדים

 צבע אדום

art