ברדוגו: הבוקר בידיעות אחרונות רונן ברגמן מפרסם תחקירים סודיים של צה"ל. ואני שואל: מי הדליף לרונן ברגמן את הפרוטוקולים הסודיים?.
מתכון למשולשוקולד לבן עם ביסקוויטים וחמוציות
קינוח מיוחד עם טעם חדש, שילוב של שוקולד לבן עם ביסקוויטים, חלבה, חמוציות ובציפוי של קוקוס, מעניקים לכם יחד חגיגה מושלמת
מתכון למשולשוקולד לבן עם ביסקוויטים וחמוציות / שחר שולמית
המצרכים למשולשוקולד לבן עם ביסקוויטים וחמוציות:
מידות אוניברסליות
מתקבלים 3 פסים
- 500 גרם ביסקוויטים
- 100 גרם חמאה
- 1/2 כוס ממרח חלבה
- מעט צבע מאכל ורוד בייבי (מוטמע בממרח החלבה)
- 1/2 כוס חלב
- 200 גרם שוקולד לבן
- 50 גרם חמוציות קצוצות
- קוקוס לציפוי הפסים
אופן ההכנה למשולשוקולד לבן עם ביסקוויטים וחמוציות:
- במעבד מזון, טוחנים את הביסקוויטים עד לקבלת אבקה
- מוסיפים את שאר המצרכים ומערבבים היטב עד לאיחוד
- עוטפים תבניות משולשים בשקית ניילון ודוחסים לתוכן את המסה ומפלסים היטב.
- תבניות משולש. קרדיט: שולמית שחר
- מקפיאים היטב לפני חילוץ
- מוציאים את הפסים מהשקית ומגלגלים אותם בקוקוס
- פורסים לפרוסות משלשים ומתענגים.
הערה: ניתן כמובן להכין גלילות במקום משולשים
בהצלחה רבה ובתאבון