מבזקים +
תל אביב 26°c
באר שבע 23°c
חיפה 21°c
ירושלים 19°c
בית שמש 22°c
בני ברק 32°c
אשדוד 26°c
כ"א חשון התשפ"ה | 22.11.2024
תל אביב 26°c
באר שבע 23°c
חיפה 21°c
ירושלים 19°c
בית שמש 22°c
בני ברק 32°c
אשדוד 26°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

מתכון לטארטלטים במילוי קרם גבינה ומנגו

מתכון נהדר לקינוח חלבי מושלם, טארטלטים במילוי קרם גבינה ובקישוט של חתיכות מנגו עסיסיות המעניקות את הטעם המרענן לקינוח מוצלח

מתכון לטארטלטים במילוי קרם גבינה ומנגו
טארטלטים במילוי קרם גבינה ומנגו צילום: אתי זוהר

מתכון לטארטלטים במילוי קרם גבינה ומנגו / אתי זוהר

המצרכים לטארטלטים במילוי קרם גבינה ומנגו:

לבצק טארטלטים:

  • 200 גרם חמאה קרה / נטורינה
  • 1 אבקת סוכר (100 גרם)
  • 1ביצה L
  • 2 כוסות (300גרם) קמח לבן + 2 כפות (לפי הצורך)

לקרם גבינה:

  • 500 מ"ל שמנת מתוקה
  • 4 כפות פודינג וניל
  • 250 גרם גבינה לבנה
  • 3 כפות סוכר

לקישוט:

  • מנגו חתוך בצורה מעניינת / ריבת פירות יער / כל פרי שאוהבים.
  • ניתן להמיר את הפירות בזילוף ממרח לוטוס / ריבת חלב / שוקולד מגורד

אופן ההכנה לטארטלטים במילוי קרם גבינה ומנגו:

לבצק טארטלטים:

  1. בקערה מכניסים את החמאה, אבקת סוכר, ביצה וקמח ולשים היטב עד לקבלת בצק אחיד ולא דביק.
  2. מחלקים את הבצק לשני חצאים בכדי שיהיה קל לרידוד
  3. מקמחים את נייר האפיה מעט ומרדדים עיגול בצק אחד לשכבה דקה וקורצים את הבצק המרודד לעיגולים בעזרת קורצן או בעזרת כוס זכוכית צרה,
  4. מרפדים את התבניות האישיות, דוקרים במזלג ואופים בתנור שחומם מראש על 180 מעלות במשך 15 דקות או עד הזהבה 

הכנת קרם גבינה:

  1. מקציפים היטב שמנת מתוקה עם פודינג וניל עד לקבלת קצף יציב
  2. מוסיפים לקצפת בתנועות קיפול את הגבינה והסוכר עד לקבלת קרם גבינה חלק
  3. מזלפים את קרם הגבינה בתוך הטארטלטים ומקשטים מעל במנגו.

הערה: ניתן לקנות טראטלטים מוכנים ורק למלא אותם.

בהצלחה רבה ובתאבון

 

בחדרי חרדים

 צבע אדום

art