מבזקים +
תל אביב 27°c
באר שבע 23°c
חיפה 23°c
ירושלים 22°c
בית שמש 25°c
בני ברק 0°c
אשדוד 25°c
י"ב תשרי התשפ"ה | 14.10.2024
תל אביב 27°c
באר שבע 23°c
חיפה 23°c
ירושלים 22°c
בית שמש 25°c
בני ברק 0°c
אשדוד 25°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

מתכון לבולו טוניסאי – לחם במילוי שקדים, צימוקים ושוקולד

מתכון ללחם מעניין וטעים, בולו בסגנון טוניסאי המשלב בתוכו צימוקים, שקדים ושברי שוקולד מריר המעניקים יוקרה וטעם מיוחד למאפה מושלם

מתכון לבולו טוניסאי – לחם במילוי שקדים, צימוקים ושוקולד
בולו טוניסאי צילום: עליזה עליון

מתכון לבולו טוניסאי – לחם במילוי שקדים, צימוקים ושוקולד / עליזה עליון

המצרכים לבולו טוניסאי – לחם במילוי שקדים, צימוקים ושוקולד:

  • 1 ק"ג קמח
  • 6 ביצים
  • 1 כוס שמן
  • 5 כוסות סוכר
  • 3 אבקת אפיה
  • 3 סוכר וניל
  • 3 קליפות תפוזים מגורדים
  • 1 כוס מיץ תפוזים
  • 1/4 כוס שומשום
  • 3/4 כוס שקדים (לשבור אותם)
  • 1/2 כוס צימוקים
  • שוקולד מריר שבור

אופן ההכנה לבולו טוניסאי – לחם במילוי שקדים, צימוקים ושוקולד:

  1. מכניסים למיקסר את הביצים, שמן, מיץ תפוזים ומערבבים מעט
  2. מוסיפים את הקמח ויתר המצרכים ומערבבים עד לקבלת בצק דביק
  3. מכניסים למקרר למשך חצי שעה
  4. לאחר חצי שעה מוציאים מהמקרר ובעזרת ידיים משומנות (הבצק דביק) יוצרים צורה של כיכר או לחמניות קטנות. 
  5. מפזרים שומשום ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה
  6. מכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות בתכנית טורבו ואופים עד שהלחמים מקבלים צבע שחום ויפה
  7. מצננים ופורסים לפרוסות

בהצלחה רבה ובתאבון

בחדרי חרדים

 צבע אדום

art