מבזקים +
תל אביב 26°c
באר שבע 26°c
חיפה 23°c
ירושלים 22°c
בית שמש 25°c
בני ברק 29°c
אשדוד 25°c
י"ב תשרי התשפ"ה | 14.10.2024
תל אביב 26°c
באר שבע 26°c
חיפה 23°c
ירושלים 22°c
בית שמש 25°c
בני ברק 29°c
אשדוד 25°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

מתכון למאפינס שוקולד ויין

מאפה קליל טעים ומוצלח, מתכון למאפינס שוקולד בשילוב של יין ומיץ תפוזים המעניקים טעם משובח ומיוחד לקינוח חגיגי יותר

מתכון למאפינס שוקולד ויין
מאפינס שוקולד ויין צילום: שולמית שחר

מתכון למאפינס שוקולד ויין / שחר שולמית

המצרכים למאפינס שוקולד ויין:

מידות אוניברסליות

מתקבלות 19 יחידות (תלוי בגודל המאפינס)

  • 5 כוסות קמח
  • 1 כוס סוכר
  • 3/4 כוס אבקת קקאו
  • 1 שקית אבקת אפיה
  • 1 שקית סוכר וניל
  • 3/4 כוס יין
  • 1 כוס מיץ תפוזים
  • 3/4 כוס שמן
  • 3 ביצים גודל XL

אופן ההכנה למאפינס שוקולד ויין:

  1. בקערה, מערבבים בעזרת מטרפה ידנית את המצרכים היבשים, מוסיפים את הנוזלים ומערבבים
  2. מוסיפים את הביצים ומאחדים מסה
  3. משמנים את התבניות ויוצקים לכל שקע מהמסה עד 3/4 מגובהו
  4. מכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות ואופים כ 20 דקות או עד שהמאפינס מוכנים.

בהצלחה רבה ובתאבון

בחדרי חרדים

 צבע אדום

art