מבזקים +
תל אביב 26°c
באר שבע 23°c
חיפה 21°c
ירושלים 19°c
בית שמש 22°c
בני ברק 32°c
אשדוד 26°c
כ"א חשון התשפ"ה | 22.11.2024
תל אביב 26°c
באר שבע 23°c
חיפה 21°c
ירושלים 19°c
בית שמש 22°c
בני ברק 32°c
אשדוד 26°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

מתכון לדלעת מקורמלת

מי לא אוהב שדרוג בשולחן החג? מתכון נהדר לדלעת מקורמלת טעימה ומשובחת מעניקה טעם חדש וחגיגי

מתכון לדלעת מקורמלת
דלעת מקורמלת צילום: עליזה עליון

מתכון לדלעת מקורמלת / עליזה עליון

המצרכים לדלעת מקורמלת:

  • 1 ק"ג דלעת מקולפת חתוכה לקוביות בינוניות
  • 600 גרם סוכר
  • 1 כפית קינמון
  • 1 סוכר וניל
  • 1 כפית מיץ לימון

אופן ההכנה לדלעת מקורמלת:

  1. בסיר מכניסים את קוביות הדלעת, מפזרים את הסוכר, סוכר וניל והקינמון מעל ומניחים כך במשך שעתיים לפחות תוך ערבוב מדי פעם של הדלעת
  2. לאחר שעתיים מבשלים על הגז ומביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה ומוסיפים את מיץ הלימון.
  3. מבשלים ללא מכסה במשך כ20 דקות עד חצי שעה (מדיי פעם לטלטל את הסיר ) עד שקוביות הדלעת רכות אבל לא מאוד.
  4. מצננים ומגישים.

הערות: ניתן להגיש לשולחן ללא הנוזלים שנותרו

מי שאוהב ניתן לפזר אגוזים או שומשום

בהצלחה רבה ובתאבון

בחדרי חרדים

 צבע אדום

art