מבזקים +
תל אביב 26°c
באר שבע 28°c
חיפה 24°c
ירושלים 25°c
בית שמש 26°c
בני ברק 30°c
אשדוד 26°c
י"ב תשרי התשפ"ה | 14.10.2024
תל אביב 26°c
באר שבע 28°c
חיפה 24°c
ירושלים 25°c
בית שמש 26°c
בני ברק 30°c
אשדוד 26°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

מתכון לסגרים מתוקים עם שני סוגי מילויים

מתכון לקינוח נהדר שהילדים לא יפסיקו לנשנש, סיגרים מתוקים הממולאים בשני סוגי מילואים, מילוי של שקדים וקוקוס ומילוי נוסף של טחינה עם קוקוס וחמאת בוטנים, רק תחליטו מה אתם אוהבים

מתכון לסגרים מתוקים עם שני סוגי מילויים
סיגרים מתוקים ממולאים צילום: אתי זוהר

מתכון לסגרים מתוקים עם שני סוגי מילויים / אתי זוהר

המצרכים לסגרים מתוקים עם שני סוגי מילויים:

למילוי שקדים וקוקוס:

  • 2 כוסות שקדים טחונים
  • 1 כוס קוקוס / שקדים
  • 1 סוכר וניל
  • 1/2 כוס סוכר
  • 1 ביצה לרג'

למילוי טחינה עם קוקוס וחמאת בוטנים:

  • 3 כוסות קוקוס
  • 1/2 כוס טחינה
  • 4 כפות חמאת בוטנים
  • 1 כוס סוכר

לסירופ סוכר:

  • 3 כוסות סוכר
  • 2 כוסות מים
  • 1/2 כפית מיץ לימון

אופן הכנה לסגרים מתוקים עם שני סוגי מילויים:

הכנת מילוי שקדים וקוקוס:

  1. בקערה, מערבבים הייטב את כל המצרכים עד לאיחוד

הכנת מילוי טחינה עם קוקוס וחמאת בוטנים:

  1. בקערה, מערבבים הייטב את כל המצרכים עד לאיחוד

הכנת סירופ סוכר:

  1. בתוך סיר עמוק וצר מכניסים את מצרכי הסירופ ומבשלים עד לקבלת סירופ חלק כ15 דקות

הכנת הסיגר:

  1. לוקחים ריבוע בצק עלי סיגר וחותכים אותו ל4 ריבועים
  2. ממלאים כל ריבוע במילוי הרצוי ומגלגלים לסיגר
  3. מדביקים את הקצוות עם חלבון ביצה או דבק מקמח ומים ומטגנים בשמן עמוק עד להזהבה
  4. מוציאים מהטיגון וטובלים בסירופ סוכר.
  5. טובלים את שתי קצוות הסיגר בקוקוס או בפיסטוקים קצוצים ומגישים

בהצלחה רבה ובתאבון

 

בחדרי חרדים

 צבע אדום

art