מבזקים +
תל אביב 26°c
באר שבע 28°c
חיפה 24°c
ירושלים 25°c
בית שמש 26°c
בני ברק 30°c
אשדוד 26°c
י"ב תשרי התשפ"ה | 14.10.2024
תל אביב 26°c
באר שבע 28°c
חיפה 24°c
ירושלים 25°c
בית שמש 26°c
בני ברק 30°c
אשדוד 26°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

מתכון לקציצות סילקא מוצלחות

מתכון נהדר לקציצות סילקא מוצלחות וטעימות, מורכבות משלושה מצרכים בלבד ומעניקות טעם מיוחד לשולחן החג

מתכון לקציצות סילקא מוצלחות
קציצות סילקא צילום: אפרת ושדי

מתכון לקציצות סילקא מוצלחות / אפרת ושדי

המצרכים לקציצות סילקא מוצלחות:

  • 2 חב' עלי סלק
  • 1 ביצה
  • 1 כף גדושה קמח
  • אבקת מרק עוף
  • מלח
  • פלפל לבן

אופן ההכנה לקציצות סילקא מוצלחות:

  1. שוטפים היטב את עלי הסלק
  2. מחממים סיר עם מים ומעט מלח ומביאים לרתיחה, מוסיפים את עלי הסלק ומבשלים כ10 דקות (יש לשים לב לא לבשל יותר מידי)
  3. מסננים היטב את עלי הסלק ולאח"מ טוחנים אותם במעבד מזון יחד עם ביצה
  4. מוסיפים את הקמח ומתבלים במלח, פלפל לבן ואבקת מרק.
  5. מערבבים היטב עד לקבלת עיסה אחידה.
  6. מחממים מחבת עם שמן ומטגנים בעזרת כף קציצות מהעיסה עד להשחמה משני הצדדים.

בהצלחה רבה ובתאבון

בחדרי חרדים

 צבע אדום