מבזקים +
תל אביב 27°c
באר שבע 25°c
חיפה 23°c
ירושלים 20°c
בית שמש 22°c
בני ברק 31°c
אשדוד 27°c
כ"א חשון התשפ"ה | 22.11.2024
תל אביב 27°c
באר שבע 25°c
חיפה 23°c
ירושלים 20°c
בית שמש 22°c
בני ברק 31°c
אשדוד 27°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

מתכון לעוף עם אפונה ולימון פרסי - חורשט לפה

מתכון מיוחד לכרעיים עוף המתבשלים עם אפונה ולימון פרסי ברוטב עגבניות מושלם, בהגשה לצד אורז לבן ויש לכם מנה בשרית מושלמת

מתכון לעוף עם אפונה ולימון פרסי - חורשט לפה
עוף עם אפונה ולימון פרסי צילום: נועם זיגדון

מתכון לעוף עם אפונה ולימון פרסי - חורשט לפה / נועם זיגדון

המצרכים לעוף עם אפונה ולימון פרסי - חורשט לפה:

  • 6 מנות כרעיים עוף
  • 1 בצל גדול חתוך לקוביות
  • 2 תפוחי אדמה בינוניים פרוסים
  • 2 כוסות אפונה קפואה
  • 1 כף רסק עגבניות
  • 2 לימונים פרסים
  • 1/2 כפית כורכום
  • 1 כפית כמון
  • ¼ כפית פלפל שחור
  • ½ כפית כורכום
  • 2 כוסות מים
  • ¼ כוס שמן

אופן ההכנה לעוף עם אפונה ולימון פרסי - חורשט לפה:

  1. מחממים סיר עם מעט שמן ומטגנים את הבצל עד להשחמה
  2. מוסיפים את העופות ומטגנים משני צדדים
  3. מוסיפים רסק ותבלינים ומבשלים כ-5 דקות נוספות
  4. מוסיפים את המים, הלימון, האפונה ותפוחי האדמה ומביאים לרתיחה
  5. מבשלים על אש בינונית להבה נמוכה במשך כשעה
  6. מומלץ להגיש לצד אורז לבן

בהצלחה רבה ובתאבון

בחדרי חרדים

 צבע אדום

art