מבזקים +
תל אביב 27°c
באר שבע 25°c
חיפה 23°c
ירושלים 20°c
בית שמש 22°c
בני ברק 31°c
אשדוד 27°c
כ"א חשון התשפ"ה | 22.11.2024
תל אביב 27°c
באר שבע 25°c
חיפה 23°c
ירושלים 20°c
בית שמש 22°c
בני ברק 31°c
אשדוד 27°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

מתכון לרולדת פררו רושה מושחתת

מחפשים לפנק עם עוגה חלבית מושחתת והכי טעימה שיש? קבלו מתכון לרולדת פררו רושה נדירה וטעימה במיוחד

מתכון לרולדת פררו רושה מושחתת
רולדת פררו רושה מושחתת צילום: מירב מלכה

מתכון לרולדת פררו רושה מושחתת / מירב מלכה

המצרכים לרולדת פררו רושה מושחתת:

  • 5 ביצים
  • 5 כפות סוכר
  • 5 כפות קמח
  • 1 אבקת אפיה
  • 4 כפות שמן
  • 3 כפות קקאו

לקרם:

  • 250 מ"ל שמנת מתוקה
  • 4 כפות פודינג בטעם שוקולד בלגי

להרכבה:

  • קרם פררו רושה
  • 1/2 חב' שוקולד חלב מגורדת (לא חייב)

לגנאש:

  • 100 גרם שוקולד מריר עם אגוזים
  • 50 מ"ל שמנת מתוקה

אופן ההכנה לרולדת פררו רושה מושחתת:

  1. מפרידים את הביצים
  2. את החלבונים מקציפים עם 5 כפות סוכר
  3. בקערה נפרדת מערבבים היטב את החלמונים עם אבקת האפייה, השמן והקקאו
  4. מאחדים את תערובת החלמונים עם הקצפת ומערבבים באיטיות עד לאיחוד.
  5. מוסיפים את הקמח בהדרגה ומערבבים בתנועות קיפול עד לקבלת בלילה אחידה.
  6. מעבירים את הבלילה לתבנית משומנת ומשטחים היטב
  7. מכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות במשל 12 דקות.
  8. מוציאים מהתנור ומצננים היטב.

הכנת הקרם:

  1. מקציפים 250 מ"ל שמנת מתוקה עם 4 כפות פודינג בטעם שוקולד בלגי

ההרכבה:

  1. מורחים על הרולדה קרם פררו רושה ומפזרים את השוקולד המגורד
  2. משטחים את הקרם ומגלגלים לרולדה.
  3. מכניסים לקירור להתייצבות.

הכנת הגנאש לציפוי הרולדה:

  1. ממיסים את השוקולד עם השמנת המתוקה עד להמסה מלאה ומצפים את הרולדה.
  2. מכניסים לקירור עד להגשה

בהצלחה רבה ובתאבון

בחדרי חרדים

 צבע אדום

art