מבזקים +
תל אביב 27°c
באר שבע 25°c
חיפה 23°c
ירושלים 20°c
בית שמש 22°c
בני ברק 31°c
אשדוד 27°c
כ"א חשון התשפ"ה | 22.11.2024
תל אביב 27°c
באר שבע 25°c
חיפה 23°c
ירושלים 20°c
בית שמש 22°c
בני ברק 31°c
אשדוד 27°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

מתכון לרולדת שוקולד וניל / מירב מלכה

מחפשים מתכון לרולדה מושלמת, קלילה וטעימה? קבלו מתכון לאחת מוצלחת ומלאת עניין, תוכלו לקשט כיד הדמיון הטובה עליכם

מתכון לרולדת שוקולד וניל / מירב מלכה
רולדת שוקולד וניל צילום: מירב מלכה

מתכון לרולדת שוקולד וניל / מירב מלכה

המצרכים לרולדת שוקולד וניל:

לעוגה:

  • 5 ביצים
  • 5 כפות סוכר
  • 4 כפות שמן
  • 5 כפות קמח
  • 2 כפות קקאו
  • 1 אבקת אפיה

לקרם:

  • 250 מ"ל שמנת מתוקה
  • 4 כפות פודינג וניל
  • 3 כפות מחית וניל.

להרכבת הרולדה:

  • ממרח פסק זמן

אופן ההכנה לרולדת שוקולד וניל:

  1. מפרידים את הביצים
  2. את החלבונים מקציפים עם 5 כפות סוכר עד לקבלת קצף יציב
  3. בקערה נפרדת מערבבים את החלמונים עם יתר המצרכים מלבד הקמח.
  4. מאחדים את הקצפת עם תערובת החלמונים ומערבבים באיטיות עד לאיחוד.
  5. מוסיפים בהדרגה את הקמח ומערבבים באיטיות בתנועות קיפול עד לקבלת בלילה אחידה
  6. מעבירים לתבנית בינונית משומנת ומכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות
  7. אופים במשך כ 12 דקות, מוציאים מהתנור ומצננים היטב.

הכנת הקרם:

  1. מקציפים את השמנת המתוקה עם פודינג וניל ו3 כפות מחית וניל. עד לקבלת קרם אחיד.

הרכבת הרולדה:

  1. מורחים ממרח פסק זמן על הרולדה, על הממרח מורחים מהקרם ומגלגלים לרולדה  
  2. מקשטים כיד הדמיון ומכניסים לקירור
  3. מגישים קר.

בהצלחה רבה ובתאבון

בחדרי חרדים

 צבע אדום

art