מבזקים +
תל אביב 27°c
באר שבע 25°c
חיפה 23°c
ירושלים 20°c
בית שמש 22°c
בני ברק 31°c
אשדוד 27°c
כ"א חשון התשפ"ה | 22.11.2024
תל אביב 27°c
באר שבע 25°c
חיפה 23°c
ירושלים 20°c
בית שמש 22°c
בני ברק 31°c
אשדוד 27°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

מתכון למאפינס לימון ופיסטוק

אוהבים לגוון? קבלו מתכון נהדר למאפינס לימון ופיסטוק בציפוי מיוחד ומלא עניין, מתאים להגשה לאחר ארוחות או סעודות חגיגיות

מתכון למאפינס לימון ופיסטוק
מאפינס לימון פיסטוק צילום: שולמית שחר

מתכון למאפינס לימון ופיסטוק / שחר שולמית

המצרכים למאפינס לימון ופיסטוק:

מידות אוניברסליות

תבניות שקעים או מנג'טים שמיועדים לאפיה

מתקבלות 24 יחידות/ תלוי בגודל

למאפינס:

  • 5 ביצים גודל לארג'
  • 1.5 כוסות סוכר
  • 1 סוכר וניל
  • 3/4 כוס שמן
  • 1/2 כוס לימון
  • 1/2 כוס מיץ תפוזים
  • 1 אבקת אפיה
  • 2 כוסות קמח
  • 1 כוס קמח שקדים
  • 1/2 כוס פיסטוקים קצוצים

לזיגוג לימוני:

  • 4 כפות אבקת סוכר
  • 1 כף מיץ לימון

אופן ההכנה למאפינס לימון ופיסטוק:

למאפינס:

  1. מחממים תנור לחום של 160 מעלות
  2. מקציפים על מהירות גבוהה את הביצים עם הסוכרים עד לתערובת בהירה ותפוחה מנמיכים את מהירות המיקסר
  3. ומוסיפים את שאר המצרכים בהדרגה לפי סדר כתיבתם
  4. משמנים ומקמחים את התבניות ויוצקים לתוכן את המסה עד סנטימטטר אחד לפני הסוף
  5. אופים בין 25 ל30 דקות או עד שזה מוכן

הכנת זיגוג לימוני:

  1. מערבבים היטב את המצרכים
  2. יוצקים לכל מאפינס מעט מהזיגוג ומקשטים במעט פיסטוקים גרוסים
  3. הערה: אם מכינים את המאפינס בתוך מנג'טים, מכפילים את כמות הזיגוג הלימוני

בהצלחה רבה ובתאבון

בחדרי חרדים

 צבע אדום

art