מבזקים +
תל אביב 27°c
באר שבע 25°c
חיפה 23°c
ירושלים 20°c
בית שמש 22°c
בני ברק 31°c
אשדוד 27°c
כ"א חשון התשפ"ה | 22.11.2024
תל אביב 27°c
באר שבע 25°c
חיפה 23°c
ירושלים 20°c
בית שמש 22°c
בני ברק 31°c
אשדוד 27°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

מתכון לבואיקוס – לחמניות גבינה מצופות בגרעיני דלעת

מתכון נהדר ללחמניות גבינה מוצלחות וטעימות מצופות בביצה טרופה וזרעוני דלעת, מאפה חלבי שישדרג לכם את ארוחת הבוקר בבין הזמנים

מתכון לבואיקוס – לחמניות גבינה מצופות בגרעיני דלעת
בואיקוס גבינה צילום: שולמית שחר

מתכון לבואיקוס – לחמניות גבינה מצופות בגרעיני דלעת / שולמית שחר

המצרכים לבואיקוס – לחמניות גבינה מצופות בגרעיני דלעת:

מידות אוניברסליות

  • 2.5 כוסות קמח
  • 1 אבקת אפיה
  • 1 כפית מלח
  • 1 ביצה גודל לארג'
  • 100 גרם חמאה רכה
  • 100 גרם גבינה צהובה מגורדת
  • 100 גרם גבינת קשקבל מגורדת
  • 200 מ"ל שמנת חמוצה
  • 200 מ"ל יוגורט

לציפוי:

  • ביצה
  • זרעוני דלעת (או שומשום)

אופן ההכנה לבואיקוס – לחמניות גבינה מצופות בגרעיני דלעת:

  1. מערבבים בקערה את כל המצרכים עד לאיחוד
  2. משמנים את תבניות הסיליקון (בהעדר תבניות סיליקון משמנים וממלאים  תבניות חד פעמיות בסגנון שמיועדות לאפיה) וממלאים אותם עד 2/3 מגובהן
  3. טורפים את ביצה ומורחים את הבואיקוס ומפזרים מעל מעט זרעוני דלעת
  4. אופים בחום של 170 מעלות כ30 דקות או עד הזהבה

בהצלחה רבה ובתאבון

בחדרי חרדים

 צבע אדום

art