מבזקים +
תל אביב 19°c
באר שבע 19°c
חיפה 16°c
ירושלים 19°c
בית שמש 19°c
בני ברק 34°c
אשדוד 19°c
כ"א חשון התשפ"ה | 22.11.2024
תל אביב 19°c
באר שבע 19°c
חיפה 16°c
ירושלים 19°c
בית שמש 19°c
בני ברק 34°c
אשדוד 19°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

מתכון למוקפץ פרגיות עם פלפלים צבעוניים ופסטה

מתכון נפלא לארוחת צהריים יוקרתית וטעימה במיוחד, מוקפץ פסטה עם פרגיות ומגוון ירקות צבעוניים, מתובלים ברוטב אסיאתי מושלם ומלא ענין

מתכון למוקפץ פרגיות עם פלפלים צבעוניים ופסטה
מוקפץ פרגיות ופסטה צילום: אפרת ושדי

מתכון למוקפץ פרגיות עם פלפלים צבעוניים ופסטה / אפרת ושדי

המצרכים למוקפץ פרגיות עם פלפלים צבעוניים ופסטה:

  • 1/2 חב' פסטה מבושלת לפי הוראות היצרן
  • 1/4 ק"ג פרגית נקיה
  • 1 בצל חתוך לרצועות
  • 3 גזרים חתוכים לרצועות
  • 1 פלפל אדום חתוך לרצועות דקות
  • 1 פלפל צהוב חתוך לרצועות דקות
  • כרוב סגול חתוך לרצועות
  • 1 כף אבקת מרק
  • 1/4 כפית פלפל שחור גרוס
  • 1/4 כוס רוטב סויה
  • 1/2 כוס רוטב צ'ילי
  • 2 כפות סילאן
  • 1 כפית פפריקה מתוקה
  • קורט מלח

אופן ההכנה למוקפץ פרגיות עם פלפלים צבעוניים ופסטה:

  1. מחממים מחבת רחבה עם מעט שמן ומטגנים את הבצל עד להשחמה
  2. מוסיפים את יתר הירקות ומקפיצים עד לריכוך.
  3. לאחר התרככות הירקות מוסיפים את התבלינים והרטבים ומערבבים היטב לאיחוד.
  4. חותכים את הפרגית לקוביות ומערבבים יחד עם הירקות שבמחבת. מקפיצים במשך 10 עד 15 דקות עד שהפרגית מתבשלת ומוסיפים את הפסטה המבושלת.
  5. מערבבים הכל יחד ומגישים.

בהצלחה רבה ובתאבון

בחדרי חרדים

 צבע אדום

art