מבזקים +
תל אביב 20°c
באר שבע 16°c
חיפה 16°c
ירושלים 14°c
בית שמש 18°c
בני ברק 34°c
אשדוד 20°c
כ"א חשון התשפ"ה | 22.11.2024
תל אביב 20°c
באר שבע 16°c
חיפה 16°c
ירושלים 14°c
בית שמש 18°c
בני ברק 34°c
אשדוד 20°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

מתכון לפאי רועים אישי מרשים במיוחד

מזמינים אורחים לשבת? קבלו מתכון לתוספת מנה עיקרית מושלמת לסעודה, פאי רועים אישי לכל סועד בהגשה יוקרתית ומלאת רושם

מתכון לפאי רועים אישי מרשים במיוחד
פאי רועים אישי צילום: נועם זיגדון

מתכון לפאי רועים אישי מרשים במיוחד / נועם זיגדון

המצרכים לפאי רועים אישי מרשים במיוחד:

לפירה:

  • 10 תפוחי אדמה בינונים עם הקליפה
  • 25 גרם מרגרינה
  • ¼ כפית פלפל שחור
  • ¼ כפית כורכום
  • ¼ כף מלח
  • ½ כף טימין / פיטרוזליה יבשה אופציונלי

למילוי:

  • ½ ק"ג בשר טחון
  • 1 בצל גדול חתוך לקוביות קטנות
  • 4 שיני שום כתוש
  • 1 כף פפריקה מתוקה/ חריפה
  • ½ כף בהרט
  • 1/2 צרור כוסברה
  • 1/2 צרור פטרוזיליה
  • ¼ כפית פלפל שחור
  • 1 כפית מרק עוף
  • ¼ כף מלח מלח
  • ¼ כוס שמן

אופן ההכנה לפאי רועים אישי מרשים במיוחד:

  1. מבשלים את תפוחי האדמה במים עד לריכוך
  2. מוציאים את תפוחי האדמה ומקלפים רק את הקטע העליון של תפוח האדמה כשהוא לרוחב
  3. מרוקנים את פנים תפוח האדמה לקערה (משאירים מעט מתפוח האדמה שיהיה את מה למלא)
  4. מוסיפים לקערה עם תפוחי האדמה את המרגרינה והתיבול ומועכים היטב עד לקבלת פירה רך וחלק.
  5. מעבירים את הפירה לשקית זילוף עם צנטר כוכב.

הכנת המילוי:

  1. מטגנים את הבצל עד להשחמה ומוסיפים את הבשר הטחון, השום טרי כתוש, מלח, פפריקה מתוקה, פלפל שחור, אבקת מרק וקצת כוסברה ופטרוזיליה.
  2. ממלאים את תפוחי האדמה במלית הבשר ומזלפים מעל בעזרת שקית זילוף את הפירה המתובל.
  3. מכניסים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ומכניסים לתנור שחומם מראש על 200° למשך כ- 20 דקות עד להשחמה

בהצלחה רבה ובתאבון

בחדרי חרדים

 צבע אדום

art