מבזקים +
תל אביב 24°c
באר שבע 23°c
חיפה 22°c
ירושלים 22°c
בית שמש 22°c
בני ברק 33°c
אשדוד 24°c
י"ב תשרי התשפ"ה | 14.10.2024
תל אביב 24°c
באר שבע 23°c
חיפה 22°c
ירושלים 22°c
בית שמש 22°c
בני ברק 33°c
אשדוד 24°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

מתכון לעוגת קרם ברולה

עוגה המתאימה לתבניות אישיות, ולהגשה באירועים מיוחדים, היא תעניק יוקרה לכל ארוחה חלבית חגיגית ותעניק סטייל וטעם משובח, מורכבת מתערובת גבינות על בסיס עוגיות כאשר מלמעלה שכבת סוכר מקורמל קריספי ומושלם

מתכון לעוגת קרם ברולה
קרם ברולה צילום: שרית אלבז

מתכון לעוגת קרם ברולה / שרית אלבז

המצרכים לעוגת קרם ברולה:

לברולה:

  • 3-4 כפיות סוכר

לבסיס:

  • 250 גרם ביסקוויטים טחונים לאבקה
  • 125 גרם חמאה מוממסת

למלית:

  • 500 גרם גבינה לבנה 5%
  • 1 גביע גבינת נפוליאון
  • 1 גביע שמנת חמוצה
  • 1 כוס סוכר ( 200 גרם )
  • 2 כפיות תמצית וניל
  • ⅛ כפית מלח
  • 5 ביצי L
  • ½ כוס קורנפלור ( 70 גרם )

אופן הכנה לעוגת קרם ברולה:

  1. מחממים תנור ל- 170 מעלות ומשמנים את התבנית הרצויה.
  2. בקערה, מערבבים ביסקוויטים וחמאה ומהדקים לתבנית לדפנות.
  3. מכניסים לתנור ואופים 10 דקות, מוציאים ומצננים.
  4. בקערה נפרדת שמים את הגבינות, שמנת חמוצה, סוכר, סוכר וניל ומלח ומערבבים לאיחוד.
  5. מוסיפים ביצים אחת אחת תוך כדי ערבוב עד להטמעתן בבלילה.
  6. מוסיפים קורנפלור ומערבבים לעיסה אחידה.
  7. יוצקים מעל הבסיס האפוי. (הביסקוויטים והחמאה בתהליך הראשוני)
  8. מנמיכים תנור ל - 160 מעלות ואופים 60-70 דקות עד שהעוגה זהובה ומעט רוטטת במרכז.
  9. מצננים כשעה בטמפרטורת החדר, מכסים עם ניילון נצמד ומכניסים למקרר למשך - 4 שעות.
  10. בעת הגשת העוגה ישנם שתי אופציות:
  11. לחמם תנור ל - 250 מעלות במצב גריל, מפזרים סוכר בחלק העליון של העוגה ואופים 2 דקות עד לקרמול.
  12. מפזרים סוכר באופן שווה על העוגה ומחממים עם ברנר.

בהצלחה רבה ובתאבון

 

בחדרי חרדים

 צבע אדום