מוריה אסרף: פרסמנו במהדורה מערכת הביטחון עדכנה את הדרג המדיני: חמאס מבסס את משילותו בעזה מחדש במהלך הימים מאז הפסקת האש זה בא לידי ביטוי ב: 1. שירותים מוניצאפלים שחמאס מעניק 2. גביית מס מסוחרים 3. חמאס ״משליט״ חוק וסדר ברצועה חמאס שב למשול בעזה דה פקטו, זו השורה התחתונה של אזהרת מערכת הביטחון. אליה מצורפת המלצה: להתקדם כמה שיותר מהר לשלב ב׳ של מתווה טראמפ, שהוא מלא בחורים ובאי הסכמות נכון לעכשיו. החורים האלה מאפשרים את התבססות חמאס מחדש
בבכיות נוראיות: הגה"צ רבי שמעון גלאי אמר את הקדיש ונשנק מבכי
במסגרת מסעו ההיסטורי של עמוד התפילה מרן הגאון הצדיק רבי שמעון גלאי לפקוד את ציון קודשו של הגאון מווילנא הוא הגיע הערב לקברי הצדיקים בקובנה שם הוא זעק בבכי קורע לב לישועת הכלל והפרט • ב"קופת העיר" מציינים כי ניתן עדיין לשלוח שמות למעמד התפילה המרטיט שייערך מחר - ערב ראש חודש סיון

מסע תפילה מרטיט שכזה לא היה מעולם. בשעות הצהריים המוקדמות היום (ראשון) המריא עמוד התפילה שבדור מרן הגאון הצדיק רבי שמעון גלאי לקברי הצדיקים שמעבר לים, זאת לקראת מעמד התפילה ההיסטורי שייערך בציון קודשו של הגאון מווילנא זיע"א בערב ראש חודש סיון, לישועתם של האלפים שנרתמים ממש בימים אלה לטובתם של רבבות המשפחות שאין להם מאומה, והם נשענים בלית ברירה על צדקת “קופת העיר" המהודרת.
לחצו כאן ותזכו בשטר הנחת המסוגל>
עם הגעתו של מרן הגאון הצדיק רבי שמעון גלאי למדינה הליטאית הוא פקד את ציון קודשם של רבי יצחק אלחנן ספקטור ומרנא בעל ה"דבר אברהם" זיע"א בקובנה שם הוא נשא פרקי תהילים לישועתם של ההמונים הזקוקים לישועה ונאנקים תחת השיעבוד הקשה של צער ודוחק.
עין לא נותרה יבשה כאשר מרן הגאון הצדיק רבי שמעון גלאי שליט"א אמר את הקדיש על ציון קודשם כאשר הוא נשנק מבכי קורע לב. מילות הקדיש נאמרו לאט לאט כאשר הוא מתייפח בבכי על קדושי עולם הטמונים בין רגבות העפר ומעתירים לפני כסא הכבוד לישועת הנצרכים.
ב"קופת העיר" מציינים כי ניתן עדיין להעביר שמות למעמד התפילה ההיסטורי שייערך מחר בשעות הצהרים בציון הקדוש בווילנא כאשר הגה"צ רבי שמעון גלאי יקרע שערי שמים בעבור כל אחד ואחד, שם אחר שם בפרטות, בבכיות ובזעקות. מלבד זאת ניתן אף להצטרף ליחידי הסגולה שיקבלו ביום המסוגל את "שטר הנחת" אשר יגזור להם נחת דקדושה מהילדים. הקליקו כאן וכעת ותזכו שעמוד התפילה יבכה בשבילכם מחר.
לחצו כאן ותזכו בשטר הנחת המסוגל>>
הגר"ד לנדו בקריאה נרגשת לעזרת ניתוח מורכב בחו"ל
בשיתוף קופת העיר
21.10.25
מחר! הגר"ש גלאי ערב לכך כי תתקבל תפילתך בציון ה'פלא יועץ'
בשיתוף קופת העיר
20.10.25
הלם וזעזוע: בחור יתום נעצר באמצע השבעה על ידי המשטרה הצבאית
משה ויסברג
11:35
מול הקונסוליה הישראלית במנהטן - רבבות מחו: "חוטפים בחורים לצבא"
משה ויסברג
20.10.25
"קשה לי לדבר": ההספד המצמרר של הגר"מ שטרנבוך על האישה הצדקנית
בשיתוף ועד הרבנים
21.10.25