מבזקים +
תל אביב 19°c
באר שבע 19°c
חיפה 16°c
ירושלים 19°c
בית שמש 19°c
בני ברק 34°c
אשדוד 19°c
כ"א חשון התשפ"ה | 22.11.2024
תל אביב 19°c
באר שבע 19°c
חיפה 16°c
ירושלים 19°c
בית שמש 19°c
בני ברק 34°c
אשדוד 19°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

מתכון: לחמניות יוגורט בטעם שום

במיוחד לסעודת חג השבועות: לחמניות יוגורט זהובות ועגלגלות שהולכות מצוין עם ממרחים, ונהדרות גם בפני עצמן. פתיחה מוצלחת לסעודה חלבית חגיגית

מתכון: לחמניות יוגורט בטעם שום
חמאה מולר צילום: יח"צ

זמן עבודה         זמן הכנה           כמות מנות         רמת קושי

15 דקות            שעה ורבע          20 יחידות         בינוני

 

רכיבים:

500 גרם קמח לבן מנופה

2 גביעי יוגורט מולר נטורל 2.8% (כל גביע 150 גרם)

100 גרם חמאה צהובה מולר בטעם שום

כף גדושה שמרים יבשים

כף מלח

כף סוכר

1/2 כוס חלב

מרכיבים להשלמה:

ביצה טרופה

2 כפות שומשום לבן

 

אופן ההכנה:

  1. מכניסים את כל המרכיבים לקערת מיקסר עם וו לישה
  2. לשים למשך כשמונה דקות עד לקבלת בצק רך וחלק
  3. מכסים ומתפיחים למשך כשעה
  4. מוציאים את הבצק למשטח עבודה משומן ויוצרים כ- 20 עיגולים קטנים
  5. מסדרים את עיגולי הבצק בתבנית אפיה, מורחים מעל ביצה ומפזרים מעט שומשום
  6. אופים בתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 180 מעלות צלזיוס למשך כ-15 דקות או עד אשר הלחמניות מזהיבות.

 

בתיאבון!

שף ברק חי חורש והמחלקה הקולינרית של מולר.

בחדרי חרדים

 צבע אדום

art