מבזקים +
תל אביב 20°c
באר שבע 16°c
חיפה 16°c
ירושלים 14°c
בית שמש 18°c
בני ברק 34°c
אשדוד 20°c
כ"א חשון התשפ"ה | 22.11.2024
תל אביב 20°c
באר שבע 16°c
חיפה 16°c
ירושלים 14°c
בית שמש 18°c
בני ברק 34°c
אשדוד 20°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

פיצטות ירקות וגבינת עיזים בטעם כמהין

במקום רוטב עגבניות מורחים את הבצק בגבינת עיזים ומעליה פרוסות דקות של ירקות: זוקיני, בצל, פלפל או סלק. מתכון לשבועות באדיבות משק צוריאל

פיצטות ירקות וגבינת עיזים בטעם כמהין
אוכל לשבועות צילום: יח"צ

חומרים (20-25 פיצטות)

לבצק

  • חצי קילו קמח
  • 1 כף שמרים יבשים
  • 1 כף סוכר
  • 300 מ״ל מים
  • 2 כפות שמן זית
  • 1 כף מלח

לטופינג

  • 1 גבינת עיזים למריחה משק צוריאל
  • ירקות פרוסים–פלפלים, זוקיני, בצל, סלק, אספרגוס או פרחי ברוקולי
  • מה עז פרוסה משק צוריאל

אופן ההכנה

  1. מכינים את הבצק: מערבלים את הקמח עם שמרים, סוכר ומים, במיקסר עם וו לישה, כשמתחיל להתגבש בצק מוסיפים שמן זית ומלח ולשים עוד 8 דקות, עד שמתקבל בצק רך ודביק למדי. מכסים ומתפיחים שעה לפחות
  2. מחממים תנור ל-220 מעלות
  3. מחלקים לכדורים בגודל משמש ומרדדים כל אחד מהם לפיצטה
  4. מורחים עליהם גבינת עיזים, מסדרים פרוסות ירק ואופים 12-15 דקות עד להזהבה

בחדרי חרדים

 צבע אדום

art