מבזקים +
תל אביב 19°c
באר שבע 16°c
חיפה 16°c
ירושלים 14°c
בית שמש 14°c
בני ברק 33°c
אשדוד 18°c
כ"א חשון התשפ"ה | 22.11.2024
תל אביב 19°c
באר שבע 16°c
חיפה 16°c
ירושלים 14°c
בית שמש 14°c
בני ברק 33°c
אשדוד 18°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

מתכון לעוגת שיש קוקוס וחמאת בוטנים קראנץ

מחפשים מתכון מוצלח לעוגה בחושה מהירה וטעימה? קבלו מתכון מעולה לעוגת קוקוס שיש עם חמאת בוטנים קראנץ ובציפוי של בראס בוטנים או אגוזים

מתכון לעוגת שיש קוקוס וחמאת בוטנים קראנץ
עוגת שיש קוקוס וחמאת בוטנים קראנץ צילום: שולמית שחר

מתכון לעוגת שיש קוקוס וחמאת בוטנים קראנץ / שחר שולמית

המצרכים לעוגת שיש קוקוס וחמאת בוטנים קראנץ:

מידות אוניברסליות

2 תבניות חד פעמיות מאורכות

לעוגה:

  • 3 ביצים גודל לארג'
  • 1 כוס סוכר
  • 1 שקית סוכר וניל
  • קורט מלח
  • 1 כוס שמן
  • 1.5 כוסות מיץ קוקוס אננס ( מגיע בקופסת קרטון או מיץ תפוזים)
  • 1 שקית אבקת אפיה
  • 2 כוסות קמח
  • 1 כוס קוקוס
  • 1/2 כוס אבקת שקדים

תוספת לטעם:

  • 1/2 כוס חמאת בוטנים קראנץ
  • בראס בוטנים לפיזור

אופן ההכנה לעוגת שיש קוקוס וחמאת בוטנים קראנץ:

  1. מחממים תנור לחום של 160 מעלות
  2. בקערת המיקסר עם וו הקצפה מקציפים במהירות גדולה את הביצים והסוכר 3 דקות
  3. מנמיכים את מהירות המיקסר למינימום ומוסיפים בהדרגה את שאר המצרכים לפי סדר כתיבתם (מלבד חמאת הבוטנים והבראס) עד לאיחוד המסה
  4. מפרישים כוס מהמסה הבהירה ומערבבים אותה היטב עם חמאת הבוטנים
  5. יוצקים את המסה הבהירה ל2 התבניות ואחר כך מפזרים את מסת חמאת הבוטנים על המסה הבהירה ומערבבים מעט עם קיסם ליצירת מראה משויש ומפזרים מעל את הבראס
  6. אופים את העוגות כ45 דקות או עד שהעוגות מוכנות (בודקים עם קיסם)

בהצלחה רבה ובתאבון

בחדרי חרדים

 צבע אדום

art