מבזקים +
תל אביב 19°c
באר שבע 16°c
חיפה 18°c
ירושלים 13°c
בית שמש 13°c
בני ברק 32°c
אשדוד 18°c
כ"א חשון התשפ"ה | 22.11.2024
תל אביב 19°c
באר שבע 16°c
חיפה 18°c
ירושלים 13°c
בית שמש 13°c
בני ברק 32°c
אשדוד 18°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

מתכון ללאפות במחבת עם בצל ירוק ופטרוזיליה

מתכון מעולה ללאפות משולבות בבצל ירוק ופטרוזיליה קצוצה, מטוגנות במחבת ומעניקות לכם ארוחה טעימה ומיוחדת

מתכון ללאפות במחבת עם בצל ירוק ופטרוזיליה
לאפות עם בצל ירוק ופטרוזיליה צילום: שולמית שחר

מתכון ללאפות במחבת עם בצל ירוק ופטרוזיליה / שולמית שחר

המצרכים ללאפות במחבת עם בצל ירוק ופטרוזיליה:

500 גרם קמח (3 ועוד 1/2 כוסות קמח)

  • 1 כף שמרים יבשים
  • 2 כפות סוכר
  • 1 גביע יוגורט של 200 מ"ל
  • 3 כפות שמן
  • 3/4 כוס מים פושרים
  • 1 כפית מלח
  • 1 חבילה בצל ירוק קצוץ דק
  • 1/2 חבילת פטרוזיליה קצוצה

אופן ההכנה ללאפות במחבת עם בצל ירוק ופטרוזיליה:

  1. שמים בקערת המיקסר את הקמח עם השמרים והסוכר ועם וו לישה מערבבים כדקה
  2. מוסיפים את שאר המצרכים ולשים כמה דקות לקבלת בצק אחיד (הבצק יוצא דביק וזה בסדר)
  3. משמנים את הבצק ומכסים אותו עד להכפלת הנפח
  4. מכינים קערית קטנה עם שמן ולאט לאט תוך כדי שימון הבצק מורידים אותו למשטח עבודה משומן (אני מניחה אותו על גבי שקית ניילון)
  5. בידיים משומנות מסדרים עיגול  מהבצק וחותכים אותו ל8 יחידות עם סכין שיניים
  6. מעבירים כל יחידה עם ידיים משומנות לשקית ניילון משומנת ופותחים עם הידיים את הבצק לעיגול בגודל של המחבת
  7. מרימים את הבצק עם שקית הניילון והופכים אותו על גבי מחבת טפלון חמה ומשומנת במעט שמן (מסירים את הנילון)
  8. מטגנים את הלאפות על להבה נמוכה עד הזהבה משני הצדדים 
  9. מעבירים את הלאפות לצלחת ועוטפים אותן במגבת מטבח
  10. מכינים כך את כל הלאפות באותו אופן

בהצלחה רבה ובתאבון

בחדרי חרדים

 צבע אדום

art