מוטי קסטל: ראש הממשלה נתניהו נפגש היום עם 2 ממשפחות החטופים בלשכתו בירושלים ושוחח עם אמו של החטוף אלכסנדר טרופנוב.
מתכון לסלט מטבוחה עם טיפ לקילוף מהיר
הסלט המסורתי האהוב במתכון מוצלח וטעים, סלט מטבוחה עסיסי ומלא עניין בתוספת טיפ לקילוף העגבניות בצורה קלה ומהירה יותר
מתכון לסלט מטבוחה עסיסית / מירב מלכה
טיפ לקילוף העגבניות: מניחים את עגבניות שלמות בקערה ושופכים עליהם מים רותחים, משרים אותן כמה דקות ואז הן מתקלפות בקלילות.
המצרכים לסלט מטבוחה עסיסית:
- 15עד 20 עגבניות קלופות, חתוכות לקוביות ומסוננות מנוזלים
- 4 שיני שום
- 1 פלפל חריף
- 2 כפות סוכר
- 1/4 כוס שמן
- 1 כף גדושה של פפריקה
- מלח
- פלפל שחור
אופן ההכנה לסלט מטבוחה עסיסית:
- בסיר מכניסים את העגבניות, השום, פלפל חריף וסוכר ומבשלים על הגז בלהבה נמוכה במשך 20 דקות תוך ערבוב תמידי
- כאשר מצטמצמים הנוזלים ונגמרים כמעט המים
- מכניסים בכוס את השמן, הפפריקה, מלח ופלפל שחור, מערבבים היטב ומניחים בצד למשך 3 דקות.
- שופכים את תערובת התבלינים לסיר המטבוחה ומערבבים היטב, מבשלים כ5 דקות נוספות ומכבים את האש.
- ממתינים לצינון ומעבירים לקופסא.
- שומרים בקירור עד להגשה.
בהצלחה רבה ובתאבון