מבזקים +
תל אביב 19°c
באר שבע 16°c
חיפה 18°c
ירושלים 13°c
בית שמש 13°c
בני ברק 32°c
אשדוד 18°c
כ"א חשון התשפ"ה | 22.11.2024
תל אביב 19°c
באר שבע 16°c
חיפה 18°c
ירושלים 13°c
בית שמש 13°c
בני ברק 32°c
אשדוד 18°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

מתכון לבצל סגול כבוש

פתיח, סלט או תוספת נהדרת לכריכים: מתכון משובח לבצל סגול כבוש בתערובת של תבלינים וחומץ, מתאים כתוספת לכריכים, סלטים, מאכלים על הגריל ועוד

מתכון לבצל סגול כבוש
בצל סגול כבוש צילום: שולמית שחר

מתכון לבצל סגול כבוש / שחר שולמית

המצרכים לבצל סגול כבוש:

מידות אוניברסליות

  • 10 בצלים סגולים בינוניים
  • 1 כף סומאק
  • 2 כפות שטוחות מלח
  • 6 כפות שטוחות סוכר
  • 2 כפיות שטוחות פלפל ארבע העונות או פלפל שחור גרוס
  • 5 כוסות חומץ
  • 1/2 כוס שמן

אופן ההכנה לבצל סגול כבוש:

  1. מקלפים את הבצלים וחותכים אותם לרצועות
  2. מניחים את הבצלים בצנצנת זכוכית מעוקרת ומפזרים מעליהם את המלח, הסוכר והפלפל
  3. יוצקים מעל את החומץ ולבסוף את השמן
  4. מידי שעה מטביעים את הבצלים בחומץ (4 עד 5 פעמים)
  5. סוגרים את הכלי היטב ומאחסנים במקרר
  6. הבצלים מוכנים לאחר כמה ימים

בהצלחה רבה ובתאבון

בחדרי חרדים

 צבע אדום

art