עמיחי שטיין: שגרירות איראן באיחוד האמירויות אומרת כי היא "דוחה באופן קטגורי את ההאשמות" על מעורבותה של איראן ברצח הרב הישראלי.
מתכון לפול מצרי ברוטב לימון
מנה שהיא ארוחה שלמה, מתכון לפול מצרי במרקם של פירה המוגש ברוטב לימון משובח יחד עם שמן זית חומוס וביצה קשה, מתכון מיוחד לפסח ומתאים לכל ימות השנה
מתכון לפול מצרי ברוטב לימון / נועם זיגדון
המצרכים לפול מצרי ברוטב לימון:
- 1/2 ק"ג פול מצרי קטן
- מים
- מלח
לתערובת מיץ הלימון:
- 5-6 לימונים סחוטים
- 1 כף כמון
- 1 ראש שום כתוש
להגשה:
- שמן זית
- ממרח חומוס
- ביצה קשה
אופן ההכנה לפול מצרי ברוטב לימון:
- משרים את הפול למשך הלילה בתוך קערה עם מים.
- מעבירים לסיר ומרתיחים את הפולים עם מים שעוברים את גובה הפול, מוסיפים מלח ומביאים לרתיחה, מבשלים במשך כשעה עד לריכוך, מוציאים מהאש, מסננים ומועכים עם מעורך פירה
הכנת תערובת מיץ לימון:
- בקערה מכניסים את כל מרכיבי תערובת הלימון ומערבבים היטב.
אופן ההגשה:
- מוזגים לצלחת מתערובת הפול, שופכים שמן זית, רוטב הלימון, מוסיפים ממרח חומוס וביצה קשה ומתענגים.
בהצלחה רבה ובתאבון.