עוד מאמיר אטינגר על ביטול הגעת נתניהו לכותל: במסגרת התיאומים שכן היו, שב״כ אמר כי מדובר באתגר אבטחתי, שקל לשים מחיצות זכוכית בין רה״מ למשפחות, נציגי משרד רה״מ סירבו וגם יתר המארגנים.
יד ושם מגנה את הפגיעה הרוסית באנדרטת השואה
כ-20,000 בני אדם נרצחו על ידי הנאצים בגיא דרוביצקי יאר בעיר חרקוב, במלחמת העולם השנייה - בסוף השבוע האחרון, האנדרטה נפגעה מטיל רוסי

כוחות רוסים הפגיזו אנדרטת זיכרון לשואה בעיר חרקוב באוקראינה בצורת מנורה שהוקמה במקום וגרמו לה נזק. כך פרסם משרד ההגנה האוקראיני
שגריר אוקראינה בישראל, יבגן קורניצ'וק תקף את הרוסים ואת הפגיעה באנדרטת השואה בעיר חרקוב, ואמר: "אלה שבאים לדכא את אוקראינה הם למעשה נאצים בעצמם". דבריו הגיעו לאחר שכוחות רוסים הפגיזו אנדרטת זיכרון לשואה בחרקוב, וגרמו נזק למקום.
אתר 'הארץ' פרסם, כי יד ושם פרסמו הודעה שבה נאמר כי הם "מצטערים על המשך ההרס של ערי אוקראינה ואובדן חייהם של אזרחים חפים מפשע, כמו גם על הפגיעה באתרי הנצחה היסטוריים מהשואה".

משרד ההגנה של אוקראינה פרסם בחשבון הטוויטר שלו גינוי חריף. "התקיפה בדרוביצקי יאר היא עדות לכך שהנאצים חזרו. בדיוק 80 שנה מאוחר יותר".
"מיקום האנדרטה בדרוביצקי יאר, אינו ממוקם ליד יעדים צבאיים כלשהם, והוא מרחק מה מבניינים אחרים, אז אני מניח שהם לא יכולים לתקוף את האנדרטה הזו בטעות, רק אם הם רוצים להרוס אותה", כך אמר אנטון דרובוביץ', מנהל המכון לזיכרון לאומי באוקראינה ל'הארץ'. "תודה לקל שהם לא הרסו את זה לגמרי, אבל זה עדיין נורא" הוא אמר.
דוח: איראן בונה מתחם צבאי חדש סביב מתקן גרעיני סמוך לנתנז
אוריאל פיליפ
23.04.25
מהומות בייל: בן גביר הותקף, קבוצת סטודנטים פרו-פלסטינית סולקה
ישראל לפקוביץ
07:35
רעש אדמה חזק באיסטנבול: מעל 150 פצועים, תושבים ברחו לרחובות
אוריאל פיליפ
23.04.25
תקדים בשומרון: חברי פרלמנט מדרום אפריקה הביעו תמיכה, ועוררו זעם אנטישמי
יענקי פרבר
23.04.25
זלנסקי מאשים: סין מסייעת לרוסיה בייצור מל"טים
יענקי פרבר
23.04.25
קריקטורות בעולם הערבי: יהודי בדימוי קלאסי - חרדי עם אף גדול
ישראל לפקוביץ
23.04.25