חדשות 12: המשטרה פתחה בחקירת התאונה במחלף שורש שבכביש 1, בה הייתה מעורבת גם ניידת משטרתית.
מתכון לעוגת תפוזים ושוקולד בזילוף קרם פסק זמן
עוגה משובחת וטעימה בקלי קלות, מתכון פרווה שמתאים כקינוח לאחר סעודת שבת או לאחר הקידוש בבוקר
מתכון לעוגת תפוזים ושוקולד בזילוף קרם פסק זמן / מירב מלכה
המצרכים לעוגת תפוזים ושוקולד בזילוף קרם פסק זמן:
תבנית 24
- 6 ביצים L
- 1 כוס סוכר
- גרידה מלימון
- גרידה מתפוז
- 1 כוס שמן
- 2.5 כוסות קמח תופח או רגיל עם 1 אבקת אפיה
- 1 כוס מיץ תפוזים סחוט טבעי
- 1/2 לימון סחוט
- 2 כפות קקאו
- לזילוף: קרם פסק זמן (ניתן לוותר או להמיר בשוקולד)
אופן ההכנה לעוגת תפוזים ושוקולד בזילוף קרם פסק זמן:
- מפרידים את הביצים
- את החלבונים מקציפים עם הסוכר עד לקבלת קצף יציב
- בקערה נפרדת מערבבים את החלמונים עם גרידת התפוז וגרידת הלימון ומערבבים היטב.
- תוך כדי הקצפה איטית של החלבונים מוסיפים בהדרגה את תערובת החלמונים, השמן, הקמח, מיץ התפוזים והלימון הסחוט ומקציפים באיטיות עד לקבלת בלילה אחידה
- מוציאים רבע מהבלילה לקערה ומוסיפים לה 2 כפות קקאו, מערבבים באיטיות בתנועות קיפול עד לקבלת בלילה חומה אחידה.
- שופכים את הבלילה הבהירה לתבנית ובמרכז שופכים את הבלילה הכהה.
- מכניסים לתנור שחומם מראש על 1802 מעלות ואופים במשך כ 35 דקות.
- מוציאים את העוגה מהתנור ומצננים היטב, מזלפים מלמעלה קרם פסק זמן או כל קרם אהוב אחר.
בהצלחה רבה ובתאבון