קרן בצלאל: נשיא ארה"ב ביידן: "הוצאת צווי המעצר של בית הדין הפלילי הבין-לאומי נגד מנהיגים ישראלים היא מקוממת. אני רוצה להבהיר שוב: בניגוד למה שבית הדין מנסה לרמוז - אין השוואה - בין ישראל לחמאס. אנחנו תמיד נעמוד לצד ישראל נגד האיומים על ביטחונה".
מתכון לפאי גבינה ושוקולדים
מתכון משובח ומהיר הכנה של פאי במלית של קרם גבינה משגע וטעים במיוחד בציפוי של גנאש ומגוון שוקולדים אהובים
מתכון לפאי גבינה ושוקולדים / מירב מלכה
המצרכים לפאי גבינה ושוקולדים:
לבסיס:
- 2 כוסות קמח
- 1 חמאה רכה
- 1 סוכר וניל
- 1 כפית קליפת תפוז מגורדת (לא חייב)
- קורט מלח
- 1 ביצה
- 4 כפות מים קרים
לקרם גבינה:
- 1 גבינה לבנה9% 250 גרם
- 1 שמנת חמוצה של פעם
- 1 מיכל שמנת מתוקה
- 4 כפות פודינג וניל
לגנאש שוקולד:
- 50 מל שמנת מתוקה
- 100 גרם שוקולד מריר
לציפוי מעל הגנאש:
- מבחר שוקולדים אהובים.
אופן ההכנה לפאי גבינה ושוקולדים:
הכנת הבסיס:
- בקערה מערבבים את כל מצרכי הבצק ומכניסים להקפאה במשך חצי שעה.
- מוציאים מהמקפיא ומכניסים מיד לתנור שחומם על 180° , אופים במשך כ 20 דקות, עד הזהבה נאה.
הכנת קרם הגבינה:
- בקערה מערבבים את כל מצרכי הקרם ושופכים לתוך בסיס הפאי האפויה
- מכניסים להקפאה במשך רבע שעה.
הכנת הגנאש:
- ממיסים את השמנת המתוקה עם השוקולד המריר
- ושופכים מעל שכבת קרם הגבינה
- מקשטים בשוקולדים אהובים ומכניסים לקירור עד להגשה.
בהצלחה רבה ובתאבון