קרן בצלאל: נשיא ארה"ב ביידן: "הוצאת צווי המעצר של בית הדין הפלילי הבין-לאומי נגד מנהיגים ישראלים היא מקוממת. אני רוצה להבהיר שוב: בניגוד למה שבית הדין מנסה לרמוז - אין השוואה - בין ישראל לחמאס. אנחנו תמיד נעמוד לצד ישראל נגד האיומים על ביטחונה".
מתכון למרק עדשים כתומות עם שעועית ובשר
מרק משובח ומלא עניין: שילוב של עדשים כתומות המתבשלות יחד עם עגבניות מרוסקות, ירק קצוץ, שעועית לבנה וקוביות בשר עסיסיות, המתובלים במגוון תבליני הבית ומעניקים לכם ארוחה בשרית מושלמת
מתכון למרק עדשים כתומות עם שעועית ובשר / שולמית שחר
המצרכים למרק עדשים כתומות עם שעועית ובשר:
מידת כוס חד פעמית סטנדרטית לשתיה קרה
- 3 כוסות עדשים כתומות
- 9 כוסות מים
- 1 קופסת עגבניות מרוסקות בתוספת בצל (800 גרם)
- 1/2 קילו בשר אדום מבושל כמו גולש או פילה מדומה (אופציונלי)
- 1/2 כוס שמן
- 1 כפית מלח
- 1 כפית פלפל שחור גרוס
- 1 כפית כורכום
- 1 קופסת שעועית לבנה ברוטב עגבניות (580 גרם)
- 1 חבילת פטרוזיליה קצוצה
אופן ההכנה למרק עדשים כתומות עם שעועית ובשר:
- שוטפים היטב ומסננים את העדשים.
- שמים אותן בסיר יחד עם כל המצרכים, מלבד השעועית והפטרוזיליה
- מבשלים עד לריכוך של העדשים
- מוסיפים את השעועית לכמה דקות נוספות של בישול
- מוסיפים את הפטרוזיליה ומתענגים
הערה: מי שאוהב מרק דליל יותר מוסיף מים לפי טעמו
בהצלחה רבה ובתאבון