21:08 עמית סגל: יו״ר ש״ס אריה דרעי בראיון חג לעיתון ׳הדרך׳: ״הצבתי לכולם קו אדום: עד לתחילת מושב הקיץ של הכנסת, אנחנו חייבים להגיע להסכמה פנימית על כל נושאי הליבה של חוק הגיוס או שלא נשתתף בהצבעות״.
19:55 השופט עמית: ״אנחנו נותנים לכם עד אחרי הפסח להגיע לפתרון יצירתי בין היועמ״שית לבין הממשלה. אם לא יימצא פתרון, ניתן פסק דין״.
19:55 עו״ד ציון אמיר בביהמ״ש: ״רונן בר הוא לא שומר סף. הסף היחיד שהוא היה אחראי עליו היה הגדר בעזה והוא כשל בכך״.
19:11 גנץ ובנט ישבו ביחד בממשלה הבאה? בני גנץ ברשת ב׳ : ״דיברנו לפני כמה ימים ואיחלתי לו בהצלחה. אני אוביל, לא מתרשם מהסקרים הם מוקדמים לטוב או לרע. מבחינתי לצאת לבחירות עוד ארבעה חודשים ולחדש את האמון, אבל נתניהו לא הולך לכיוון הזה״.
17:32 אתר ׳אמס׳: אלפי נוסעים נמצאים היום במצב של חוסר וודאות, האם יצליחו להגיע בזמן לפסח בבית המלון - בשל שביתה בשדות התעופה של יוון ל-24 שעות, שמשבשת את ההמראות גם מישראל. ביוון מתקיימות מספר חופשות לפסח של ישראלים.
17:32 ׳כלכליסט׳: מאז תחילת השנה עלה הונו של המיליארדר וורן באפט ב-11.5 מיליארד דולר ל-154 מיליארד דולר, זאת בעוד ש-500 האנשים העשירים בעולם הפסידו חצי טריליון דולר מאז חשיפת המכסים של טראמפ. מאסק הפסיד יותר מ-100 מיליארד דולר.
16:50 ׳דה מרקר׳: נוחי דנקנר הגיש לביהמ״ש המחוזי בת״א בקשה לבטל עיקולים בסכום של עד 50 מיליון שקל שהוטלו עליו במסגרת תביעה ייצוגית. לדנקנר נותר חוב של 400 מיליון ש״ח למערכת הבנקאית.
16:25 עמית סגל: הקואליציה התקוטטה בתוך עצמה, וישיבת הועדה שנועדה לבחור את נציג הכנסת לועדה שתמליץ אם להדיח את היועמ״שית בוטלה.
14:55 שר החוץ האיראני: "המודל הלובי" שמשמעותו פירוק פיזי של תוכנית הגרעין מבחינתנו לא על הפרק. (עמיחי שטיין).
14:55 15 בני אדם נפצעו בהתהפכות אוטובוס ברחוב לוי אשכול בראשון לציון. צוות מד"א מעניק להם טיפול רפואי במקום.
14:37 ׳גל״צ׳: הדיון על רונן בר - לפי התוכנית, עכשיו היינו אמורים להיות ממש לקראת סיום הדיון, בפועל עוד לא התחלנו סבב עותרים ואחריו יש עוד סבב תגובות של הממשלה והיועמ״שית.
13:15 לירן תמרי: יש לי שאלה לראשי השב”כ שמעלים טענות קשות נגד נתניהו: אם אכן מדובר בבקשות כה חמורות מצידו, האם מישהו מכם תיעד את הדברים בזמן אמת? האם נכתב מזכר כלשהו?