08:59 איש ׳דגל התורה׳ מרדכי בלוי לאדמקר וישראל כהן ב׳קול ברמה׳: ״גדו״י שלנו הורו שזה לא הזמן בתקופה כזו שיש חטופים ומלחמה, לפרק ממשלה וזו בוודאי לא העת להעביר חוק גיוס. זה שנתניהו דחיין זה לא חדש, להחזיק שוט של פירוק ממשלה זה קל, אבל מה מחכה לנו אחרי זה? כלום ושום דבר״.
08:58 עוד ממוסקוב ב׳קול ברמה׳: בתגובה לנתונים שהוצגו, כץ אמר כי השינוי יתרחש רק ״אם נצליח להביא הסכמות עם ההנהגה החרדית״. כץ מתח ביקורת על צה״ל ואמר כי תפקידו של הצבא הוא לקלוט את החרדים ולעשות כל מאמץ להתאים את עצמו לאורח חייהם.
08:52 אבי מוסקוב חושף ב׳קול ברמה׳: בדיון סגור שקיים השר כץ עם נציגי הייעוץ המשפטי לממשלה ונציגי אכ״א, צה״ל הודה כי גם עם שליחת 14,000 צווים נוספים לחרדים, שיעורי ההיענות הנמוכים יימשכו והמצב לא ישתנה. נציגי אכ״א הדגישו כי הערכה זו מבוססת על התבחינים הנוכחיים, והזהירו כי אם היועמ״שית תבטל גם אותם, נתוני הגיוס יהיו נמוכים אף יותר.
08:50 סגן השר אבי מעוז לאדמקר וישראל כהן ב׳קול ברמה׳: ״השב״כ פועל להפיכה במדינת ישראל. ראש השב״כ ילך הביתה. עוד יום, עוד שבוע או עוד שבועיים אבל הוא יילך״.
08:25 אור רביד: תושב ג'נין נעצר לאחר שגנב רכב מאזור ת"א ופצע אדם בשנות ה-20 לחייו באורח בינוני, בעת שפרץ מחסום של בסיס צבאי באזור צריפין. החשוד נעצר לחקירה ובהמשך היום יובא לדיון בבית משפט בבקשה להאריך מעצרו.
08:25 עמליה דואק: קבוצת דיסקונט מפרסמת את הדוחות הכספיים לשנת 2024 עם רווח נקי של 4.3 מיליארד שקלים ותשואה להון של 14.2%. האשראי לציבור צמח ב-8% מתחילת השנה, וההוצאות להפסדי אשראי ירדו ב-53.3% ל-702 מיליון שקל, על רקע התאוששות המשק.
08:24 אסף רוזנצוייג: משרד ההגנה של רוסיה הודיע שהפיל הלילה 337 כטב"מים של אוקראינה, מתוכם 91 בבירה מוסקווה - במתקפה הגדולה ביותר של אוקראינה על רוסיה מאז תחילת המלחמה לפני יותר משלוש שנים.
08:24 אסף רוזנצוייג: מתקפה גדולה של אוקראינה הלילה: כ-60 כטב"מים יורטו באזור מוסקווה, שעות לפני תחילת הדיונים בין נציגי ממשל טראמפ וממשלת אוקראינה בסעודיה, במסגרתו יציעו האוקראינים הפסקת אש באוויר ובים.
08:22 דפנה ליאל: לקראת ההצבעה בקריאה שניה ושלישית - הופץ הנוסח הסופי של הצעת החוק לשינוי הרכב הוועדה לבחירת שופטים.
08:22 אחרי תדרוכי ׳דגל התורה׳ שעדיף שלא לקדם כעת חוק גיוס, ׳המודיע׳ מגיב הבוקר עם דברי השר גולדקנופף: ״אין עדיין טיוטת חוק, איך אפשר לדעת אם החוק טוב?!״. עקיצה ב׳המודיע׳ גם לפגישת נתניהו ואייכלר: ״אין זו שעת החלפת חיוכים, כי אם שעת יציאה לקרב על עולם התורה המצוי בסכנת אמת!״.
08:22 מתי טוכפלד: מסתמן שח״כ משה רוט מיהדוה״ת יתמוך בתקציב, אחרי שבשבוע שעבר הצטרף למכתב חכ״י אגו״י שהודיעו שיתנגדו בשל משבר חוק הגיוס.
08:22 אתר ׳בלומברג׳: המיליארדרים שנכחו בהשבעת טראמפ לנשיאות כאורחי כבוד איבדו מאז סכום כולל של 210 מיליארד דולר - מאסק איבד 148 מיליארד דולר, בזוס 29 מיליארד, סרגיי ברין 22 מיליארד, מארק צוקרברג 5 מיליארד וברנרד ארנו 5 מיליארד.
07:11 עמיחי שטיין: היום בריאד: דיונים בין בכירים בממשל טראמפ לבכירים אוקראינים על המלחמה באוקראינה הלילה במוסקבה: דיווחים על מתקפה אוקראינית של 60 כטב"מים.
07:11 דורון קדוש: צה״ל ממשיך בתקיפות יעדי המשטר הסורי החדש למניעת התעצמות צבאית: מטוסי קרב של חיל האוויר תקפו במהלך הלילה בדרום סוריה, מכ״מים ואמצעי גילוי המשמשים לבניית תמונת מודיעין אווירית, בנוסף למפקדות ולאתרים צבאיים המכילים אמצעי לחימה וכלים צבאיים של המשטר הסורי בדרום סוריה.
10.03.25 | 23:14 השר אלי כהן ב׳פטריוטים׳ ב׳ערוץ 14׳ - ״כל עוד החטופים שלנו לא משתחררים - מבחינתי שהעזתים ישתו מהים שם״.
10.03.25 | 23:14 ׳ערוץ 14׳: שימור הקואליציה לקראת התקציב. מרתון הפגישות של רה״מ נתניהו אחה״צ: (רשימה חלקית) גפני, אייכלר, שיקלי, קיש, ואטורי וקטי שטרית.
10.03.25 | 23:13 בני גנץ ב׳כאן 11׳ - ״אני הקמתי את חוסן לישראל כחול לבן, היום המחנה הממלכתי, ואני לא מתכוון לפנות את המקום לאייזנקוט״.
10.03.25 | 23:13 ח״כ אריאל קלנר לדב אייכלר ב׳כאן מורשת׳: ״היועצת המשפטית צריכה להיחקר. יש לי כתב אישום מנוסח שמוכן נגדה״.
10.03.25 | 23:13 צה"ל: מוקדם יותר הערב זוהה רחפן אשר חצה משטח מדינת ישראל לדרום רצועת עזה. הרחפן היה במעקב לאורך טיסתו. כלי-טיס של חיל-האוויר תקף לפני זמן קצר מספר חשודים שהיו בדרכם לאסוף אותו בדרום הרצועה.