מתכון לחטיף פררו ביתי

חטיף יוקרתי במיוחד שתוכלו להכין בעצמכם ולנשנש אותו בשעות הערב השקטות כשמתחשק לנוח עם כוס קפה ולהתפנק, לאחר יום עבודה עמוס • זהירות ממתק ממכר

חני לוין | מתכונים 24.1.2021 | 21:01

חטיף פררו ביתי צילום: אליאן ויצמן

מתכון לחטיף פררו ביתי / מאת: אליאן ויצמן

זמן הכנה: 30 דקות. זמן הקפאה: 60 דקות.

המצרכים לחטיף פררו ביתי:

  • 1 חב' ופלים לואקר חלבי בכל טעם שתבחרו מפוררים
  • 1 חב' גליליות אגוזים מפוררות
  • 1/2 כוס מחית אגוזי לוז
  • 2 כפות גדושות ממרחית לבנה

לציפוי:

  • 250 גרם שוקולד חלב
  • שברי אגוזי לוז
  • 2 כפיות ממרחית לבנה

אופן ההכנה לחטיף פררו ביתי:

  1. בקערה ערבבו היטב את הוופלים, הגליליות, מחית אגוזי לוז וממרחית לבנה עד לקבלת תערובת אחידה, שטחו על תבנית 20*20 והכניסו להקפאה במשך כשעה.
  2. חיתכו לקוביות והחזירו להקפאה.

לציפוי:

  1. המיסו במיקרוגל את השוקולד החלבי והוסיפו לו את ברי אגוזי הלוז.
  2. הטבילו כל קובית חטיף בשוקולד והניחו על רשת להתייצבות
  3. לקישוט: המיסו 2 כפיות ממרחית לבנה ןזלפו מעל הקוביות

בהצלחה רבה ובתאבון

 

רוצים להצטרף לקבוצות הווטסאפ של כל רגע?

לבקשת הצטרפות למוגנים וכשרים

להצטרפות ישירה לקבוצות

מצאת טעות בכתבה? תוכן שאינו ראוי לאתר? דווח לנו

שיתוף כתבה זו

 צבע אדום