ארוחת צהרים מושלמת: מתכון לנודלס מוקפץ עם ירקות וחזה עוף

את המתכון המוצלח הזה של נודלס עם ירקות מוקפצים וחזה עוף עוד לא מכירים? מוזמנים להכין ולהיות מופתעים מהטעם העסיסי של הירקות המוקפצים עם החזה והתיבול שנותן את השלמות לארוחת צהרים מושקעת ומיוחדת

חני לוין | מתכונים 20.10.2020 | 10:18

נודלס מוקפץ צילום: אביגיל לוי יצחק

המצרכים לנודלס מוקפץ עם ירקות וחזה עוף:

חזה עוף חתוך לרצועות או קוביות

• 1 חב' נודלס

• 2 גזר חתוך לרצועות

• 1 גמבה חתוכה לרצועות

• 1 בצל חתוך לרצועות

• שמן  לטיגון

• 1 חב' פטריות

• מלח

• פלפל שחור

• אבקת מרק עוף

• סילאן

• רוטב צ'ילי

• חצי כוס אגוזים שבורים

• שומשום

• חצי כוס מים רותחים

• 2 כפות קמח (אם אין, ניתן לשים קורנפלור במקום)

אופן הכנת נודלס מוקפץ עם ירקות וחזה עוף:

1. חממו מחבת גדולה עם מעט שמן וטגנו את רצועות הבצל עד להשחמה,

2. הוסיפו לטיגון את הגזר, הגמבה והפטריות (ניתן להוסיף תירס וכרוב לאוהבים) ערבבו היטב ובשלו על אש נמוכה, עד לבישול מלא של הירקות.

3. הוסיפו מלח, פלפל שחור, אבקת מרק, סילאן, רוטב צ'ילי, אגוזים ושומשום וערבבו היטב.

4. במחבת נפרדת חממו מעט שמן וטגנו את רצועות או קוביות החזה עם מלח וסילאן, עד להשחמה ע"י ערבוב כל הזמן של חזה העוף.

5. לאחר שהחזה השחים, הכניסו אותו למחבט עם הירקות המוקפצים, הוסיפו נודלס, מים רותחים וקמח, ובשלו על אש נמוכה עד שהנודלס מוכן.

בהצלחה רבה ובתאבון

המתכון מאת: אביגיל לוי יצחק

בחדרי חרדים

רוצים להצטרף לקבוצות הווטסאפ של כל רגע?

לבקשת הצטרפות למוגנים וכשרים

להצטרפות ישירה לקבוצות

מצאת טעות בכתבה? תוכן שאינו ראוי לאתר? דווח לנו

שיתוף כתבה זו

 צבע אדום