ללא גלוטן: פשטידת תפוחי אדמה ופטריות משביעה

לקראת היום הקדוש המתכון הטעים של פשטידת תפוחי אדמה ופטריות, מתאימה לסעודה מפסקת או לארוחת הצהריים בערב יוהכ"פ

חני לוין | מתכונים 27.9.2020 | 10:10

פשטידת תפוחי אדמה ופטריות צילום: אפרת סיאצ'י

פשטידת תפוחי אדמה ופטריות

מצרכים:

2 בצלים בינוניים - גדולים קצוצים

3 תפוחי אדמה בינוניים - גדולים רכים (שבושלו במים חמים)

2 קופסאות פטריות שמפיניון או פטריות טריות חתוכות

3 ביצים

כפית מלאה אבקת מרק

כפית מלח

מעט פלפל שחור

אופן ההכנה:

טגנו בצל במחבת עד להזהבה. הוסיפו את הפטריות ובשלו מספר דקות. העבירו לקערה וצננו.

חממו תנור על -180 מעלות.

חתכו את תפוחי האדמה הרכים לקוביות קטנות והעבירו לקערה עם הבצל והפטריות.

הוסיפו את הביצים, תבלו בתבלינים וערבבו היטב

צקו את התערובת לתבנית והכניסו לתנור כ-40 דקות.

מאת: אפרת סיאצ'י

בחדרי חרדים

רוצים להצטרף לקבוצות הווטסאפ של כל רגע?

לבקשת הצטרפות למוגנים וכשרים

להצטרפות ישירה לקבוצות

מצאת טעות בכתבה? תוכן שאינו ראוי לאתר? דווח לנו

שיתוף כתבה זו

 צבע אדום