סלט זעלוק: חציל קלוי ופלפלים בטעם משובח

השילוב המנצח של חציל קלוי עם פלפלים ושום מטוגנים, בתוספת הפטרוזיליה, נותנים טעם משובח לסלט עסיסי ומושלם לסעודת שבת. עם חלה רכה וטעימה - הארוחה תהיה מושקעת ונפלאה

חני לוין | מתכונים 25.9.2020 | 15:01

סלט זעלוק צילום: ניסי גולדרייך

סלט זעלוק / מאת: ניסי גולדרייך

מרכיבים:

1 חציל גדול קלוי על האש

1 בצל חתוך לקוביות קטנות

2 שיני שום קצוצות

1 עגבניה חתוכה לקוביות קטנות

1 פלפל אדום חתוך לקוביות קטנות

1 פלפל חריף קטן חתוך לקוביות קטנות

2 כפות פטרוזיליה קצוצה

מלח

אופן ההכנה:

חממו שמן בסיר, הוסיפו את הבצל והשום וטגנו עד להזהבה, הוסיפו את העגבניות והפלפלים והמשיכו לבשל עד שהירקות מתרככים

נקו את החציל מהקליפה והעבירו לקערה.

הוסיפו לחציל את הירקות המטוגנים וטבלו בפטרוזיליה ומעט מלח לפי הטעם.

בעזרת מזלג ערבבו עד שהחציל נפתח והירקות משתלבים בחציל.

בהצלחה רבה ובתאבון.

 

רוצים להצטרף לקבוצות הווטסאפ של כל רגע?

לבקשת הצטרפות למוגנים וכשרים

להצטרפות ישירה לקבוצות

מצאת טעות בכתבה? תוכן שאינו ראוי לאתר? דווח לנו

שיתוף כתבה זו

 צבע אדום