המתכון מבית אמא: סלט מטבוחה עסיסי לכבוד שבת

המתכון האהוב מבית אמא לסלט מטבוחה עסיסי ואותנטי בטעם מושלם ונוסטלגי, עם חלה רכה וטרייה בערב שבת. לא תפסיקו לאכול ולזלול. כנסו למטבח והתחילו להכין

חני לוין | מתכונים 25.9.2020 | 12:35

מטבוחה צילום: ניסי גולדרייך

מטבוחה של אימא / מאת: ניסי גולדרייך

מרכיבים:

10 שיני שום

8 עגבניות ללא קליפה חתוכים לקוביות

1 פלפל אדום חתוך לרצועות דקות וקצרות

1 פלפל חריף חתוך לטבעות

3 כפות פטרוזיליה קצוצה

חצי כפית כורכום

כף פפריקה מתוקה

כפית כמון

חצי כפית מלח

כף סוכר

אופן ההכנה:

חממו סיר עם שמן וטגנו את השום עד להשחמה יפה, הוסיפו את התבלינים והסוכר וערבבו

הוסיפו את הפלפלים, העגבניות והפטרוזיליה והמשיכו לערבב

הנמיכו את האש ובשחלו כשעה, תוך כדי ערבבו מדי פעם עד שהנוזלים מצטמצמים

הורידו מהאש תטעמו והוסיפו תבלינים אם יש צורך

בהצלחה רבה ובתאבון

בחדרי חרדים

רוצים להצטרף לקבוצות הווטסאפ של כל רגע?

לבקשת הצטרפות למוגנים וכשרים

להצטרפות ישירה לקבוצות

מצאת טעות בכתבה? תוכן שאינו ראוי לאתר? דווח לנו

שיתוף כתבה זו

 צבע אדום