המתכון הטעים והקליל למרק עדשים כתומות

לקראת צום ט' באב המתכון למרק קליל שיוסיף לכם נוזלים לגוף • עם תוספת של לחם או לחמניה לצידו, ישביע אתכם בצורה הטובה ביותר

מתכונים 29.7.2020 | 12:50

מרק עדשים כתומות צילום: pexels

מרק עדשים כתומות, קל וטעים!

המצרכים:

כוס עדשים כתומות (אין צורך להשרות את העדשים רק לשטוף.)

בצל גדול

2 בטטות

2 גזר

קישוא

2 שיני שום

צרור עלי סלרי

תיבול- אבקת מרק, כורכום, מעט פפריקה מתוקה, מלח לפי הטעם

אופן ההכנה:

טגנו בצל והוסיפו עליו את שאר הירקות והעדשים

את התיבול הכניסו לכוס עם מים, ערבבו היטב והוסיפו לסיר עם הירקות

בשלו כחצי שעה, וטחנו חלקית עם מוט בלנדר

טעים ומומלץ!

בתאבון

מאת: לירז טרבלסי מתכונאית ומנהלת קבוצות וואטסאפ למתכונים קלים ובריאים

בחדרי חרדים

רוצים להצטרף לקבוצות הווטסאפ של כל רגע?

לבקשת הצטרפות למוגנים וכשרים

להצטרפות ישירה לקבוצות

מצאת טעות בכתבה? תוכן שאינו ראוי לאתר? דווח לנו

שיתוף כתבה זו

 צבע אדום